Overclock Geri Alma

Pc fişini çekip bios pilini çıkarıp bilgisayarı 1 saat ellemeyin tekrar pili takıp başlatın düzelecektir. Tabi masaüstü overclock programları kullanmadıysanız.
maalesef kullandım nasıl iptal edebilriim
1590842887400.png

bu programı kullandım

Bunu overclock programını tamamen kaldırarak düzeltebilirsiniz ama işe yaramayabilir önce overclock programını silin ve pili çıkarıp bekleyip tekrar takın olmazsa format atmanız gerekebilir bu tip programları önermiyoruz.

Bu programlar bilgisayarınıza zarar verme olasılığı çok yüksek oto driver yükleme oto overclock gibi heleki masaüstünden cpu overclock yapan programların hiçbiri stabil değil dediğimi yapıp düzelmez ise format atın siz biosu resetlesenizde bilgisayar açılınca tekrardan işlemciye overclock yapıyor ve kısır döngüye giriyor.

Arkadaşlar bende bu programı kullandım ancak ayarları geri alamıyorum.Ne yaptıysam olmadı programı kaldırdım biosu sıfırladım bunun bir çaresi yokmudur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı