shockley Hectopat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben biosdan direk işlemci hızını arttırıp kaydedip çıkıyorum.Yapmam gereken başka bir şey var mı?
Merhaba arkadaşlar ben biosdan direk işlemci hızını arttırıp kaydedip çıkıyorum.Yapmam gereken başka bir şey var mı?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 23 Kasım 2014 #2 Frekans artış miktarına göre gerekirse voltaj vermeniz gerekebilir. Bazı teknolojileri kapatmanız gerekebilir. Güç tasarruf modlarını disable yapmanız gerekebilir. Kısacası tamamen neyi hedeflediğinizle alakalı.
Frekans artış miktarına göre gerekirse voltaj vermeniz gerekebilir. Bazı teknolojileri kapatmanız gerekebilir. Güç tasarruf modlarını disable yapmanız gerekebilir. Kısacası tamamen neyi hedeflediğinizle alakalı.