Techneko Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 674 Çözümler 8 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 25 Temmuz 2021 #11 İşlemci olmadan anakart çalışmaz. İşlemciyi bilmeden anakart öneremeyiz. RAM olmadan anakart çalışmaz.
İşlemci olmadan anakart çalışmaz. İşlemciyi bilmeden anakart öneremeyiz. RAM olmadan anakart çalışmaz.
E emirTYSa Picopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 1 Yer Technopat 25 Temmuz 2021 #12 Techneko dedi: İşlemci olmadan anakart çalışmaz. İşlemciyi bilmeden anakart öneremeyiz. RAM olmadan anakart çalışmaz. Genişletmek için tıkla... hocam ramler fln sıkıntı değil sadece anakart ve sıvı soğutma işlemcid var işlemci 2200g hazırda var
Techneko dedi: İşlemci olmadan anakart çalışmaz. İşlemciyi bilmeden anakart öneremeyiz. RAM olmadan anakart çalışmaz. Genişletmek için tıkla... hocam ramler fln sıkıntı değil sadece anakart ve sıvı soğutma işlemcid var işlemci 2200g hazırda var
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #13 emirTYSa dedi: hocam ramler fln sıkıntı değil sadece anakart ve sıvı soğutma işlemcid var işlemci 2200g hazırda var Genişletmek için tıkla... Dostum 2200G'nin çok bir OC potansiyeli olduğunu sanmıyorum. 400 liralık soğutucu ile bile maksimum performansina ulaştırabilirsin diye düşünüyorum. Bence önce adam akıllı bir işlemci alman daha mantıklı olacaktır.
emirTYSa dedi: hocam ramler fln sıkıntı değil sadece anakart ve sıvı soğutma işlemcid var işlemci 2200g hazırda var Genişletmek için tıkla... Dostum 2200G'nin çok bir OC potansiyeli olduğunu sanmıyorum. 400 liralık soğutucu ile bile maksimum performansina ulaştırabilirsin diye düşünüyorum. Bence önce adam akıllı bir işlemci alman daha mantıklı olacaktır.