Overclock Makinesi Ayağınıza Geldi

Bu sesi duyar mıyız?

• Oy verenlerin toplamı
    44
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 8GB - 512GB
Meslek
Girişimci
Evet arkadaşlar. Devir değişiyor, teknoloji gelişiyor. Bundan 10 - 20 yıl sonra "Overlok makinesi ayağınıza geldi" sesleri yerine "Overclock makinesi ayağınıza geldi" sesini duyabilir miyiz?
Son olarak bu işte para olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazın kasayı sırtlanıp ananeme gitmiştim. Ben işlemciye OC yapmakla meşgulken beni izlediler. Sonra ananem;
-Naaptın oğlum?
-Overclock yaptım anane.
-Ay bey bu çocuk başımıza Overlokçu olcakmış.
Ondan sonra bilgisayarı ananemlere asla götürmedim. Akşama kadar derdimi anlatamadım gibi oku oku diye nasihat yedim.

Fenni sünnetçiler gibi kapı kapı evlere girip bilgisayarlara overclock çekmek, her 0.1 MHz yükseltme karşılığı ücret talep etmek aslında iyi fikir.
Aslında kamyonet alcan. Arkaya bir masa atcan. Yanına kitaplık, kitaplığıda OC olan anakartlar, soğutucu, PSU tarzı şeyler koycan. Tutcağını bilsem yapmak isterim güzel hayal.

Yere de eski desenli halı.

Delidding - OC yapma - Parça değişimi - PC Temizleme, bakım, onarım - Ayağınaza geldi.

Meslek arayışımda ki belirsizlik sona erdi.

Valla olur hocam. Bu işi geliştirirsek paraya para değil pava deriz.
Aslında direk PC dükkanı açacaksın. Namın yürücek şehirde. Giden kimsenin bilgisayarı ısınmıyor, ucuz, hızlanıyor falan diye.
Lakin bu iş çoktan öldü. Amazon.de üzerinde ürünler çok ucuz, tek tuşla veya otomatik OC yaygınlaşıyor. Herkes PC hakkında bilgi sahibi.
1995-2000 Arası gircektik bu işe. Güzel bir dükkan ve ucuz ürünlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…