mustafa3501 Kilopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 327 17 Nisan 2014 #11 Onu da yapıyorum. Health'de sıkıntı var mı?
mustafa3501 Kilopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 327 17 Nisan 2014 #13 Kendiliğinden mi stoplayacak bu tarama işlemi?
mustafa3501 Kilopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 327 17 Nisan 2014 #15 Ama benim bunu bekleyecek kadar sürem yok nasıl yapacağız? Ben size yaptığı yere kadar atsam nasıl olur çünkü annem biraz kızıyor da
Ama benim bunu bekleyecek kadar sürem yok nasıl yapacağız? Ben size yaptığı yere kadar atsam nasıl olur çünkü annem biraz kızıyor da
76namlu Hectopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 61 Makaleler 10 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MOTOR TAMİR VE PC TAMİR 17 Nisan 2014 #16 Bıos reset yap yada bıos u güncelle, tüm ayarlar normale döner. kolay gelsin kardeş.
mustafa3501 Kilopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 327 17 Nisan 2014 #17 76namlu dedi: Bıos reset yap yada bıos u güncelle, tüm ayarlar normale döner. kolay gelsin kardeş. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben de BIOS'ta nerelere gireceğimi soruyorum size. Ben de biliyorum BIOS'u resetleyeceğimi.
76namlu dedi: Bıos reset yap yada bıos u güncelle, tüm ayarlar normale döner. kolay gelsin kardeş. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben de BIOS'ta nerelere gireceğimi soruyorum size. Ben de biliyorum BIOS'u resetleyeceğimi.
T Technogamer Ziyaretçi 17 Nisan 2014 #18 mustafa3501 dedi: Ama benim bunu bekleyecek kadar sürem yok nasıl yapacağız? Ben size yaptığı yere kadar atsam nasıl olur çünkü annem biraz kızıyor da Genişletmek için tıkla... Müsait olduğun bir zaman at.
mustafa3501 dedi: Ama benim bunu bekleyecek kadar sürem yok nasıl yapacağız? Ben size yaptığı yere kadar atsam nasıl olur çünkü annem biraz kızıyor da Genişletmek için tıkla... Müsait olduğun bir zaman at.
mustafa3501 Kilopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 327 17 Nisan 2014 #19 Silinen üye dedi: Müsait olduğun bir zaman at. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ üst köşede 35 derece yazıyor o harddiskin sıcaklığı mıdır?
Silinen üye dedi: Müsait olduğun bir zaman at. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ üst köşede 35 derece yazıyor o harddiskin sıcaklığı mıdır?
76namlu Hectopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 61 Makaleler 10 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MOTOR TAMİR VE PC TAMİR 17 Nisan 2014 #20 mustafa3501 dedi: Hocam, ben de BIOS'ta nerelere gireceğimi soruyorum size. Ben de biliyorum BIOS'u resetleyeceğimi. Genişletmek için tıkla... Pc açılırken del tuşuyla bıos a girersin ve net den araştır anakart marka modelini yaz bıos güncelleme yaz bulursun gerekli bilgiyi. yada ben bakayım , anakart marka model ?
mustafa3501 dedi: Hocam, ben de BIOS'ta nerelere gireceğimi soruyorum size. Ben de biliyorum BIOS'u resetleyeceğimi. Genişletmek için tıkla... Pc açılırken del tuşuyla bıos a girersin ve net den araştır anakart marka modelini yaz bıos güncelleme yaz bulursun gerekli bilgiyi. yada ben bakayım , anakart marka model ?