Rehber Overclock nasıl Yapılır?

3500X'e stok soğutucuyla güzel bir OC yapılabilir, son sürüm CTR ile işlemcinizi basit bir teste sokabilirsiniz (CPB kapalıyken). Konu açarsanız da belki yardım ederim.
Teşekkür ederim hocam. OC yapmayı düşünmüyorum, o işin şakası ama yapacak olursam sizi etiketlerim.

Şaka bir yana doğru uygulandığında herhangi bir sorun arz edecek durum yok ki iyi okursanız benim arkam sağlam.
Merhaba amd athlon x4 950 3.50 Ghz işlemci anakartım msi a320m-a pro overclock yapılır mı
Merhaba amd athlon x4 950 quad core processor 3.50 anakartım msi a320m-a pro overclock yapılır mı yardımcı olur musunuz lütfen

Son düzenleme:
"Başıma gelecek her şeyden Google Play sorumludur."
"Ben yunus emre yetişgin 19.05.2021 binance borsa uygulamasını indirdim ve zorunlu olarak kişisel verilerimi paylaştım (kimlik bilgisi,telefon numarası,banka bilgileri, e-mail adresi ve açık adresim) herhangi bir Usulsüzlük ile karşı karşıya kalırsam (çek-senet alma,kişisel verilerim üzerine şirket açma,borçlandırma,verilerimi 3 şahıslarla paylaşma,alım satım yapma vb.) herhangi bir usulsüzlük ile karşı karşıya kalırsam bundan Binance borsa uygulaması sorumludur."

Hocam öncelikle rehber için teşekkürler.

Bios'umda CPU Core Ratio kısmında sizde ki gibi sayısal değer yok. Şu üç seçenek var: Auto, Sync All Cores, Per Core. Neden acaba işlemci yada anakart OC desteklemediği için olabilir mi?

İşlemcim: İntel İ5 6400 Skylake
Anakart: Asus B150m-K

Eğer Intel ama K serisinden değilse hocam evet OC yapamazsınız, ayrıca ana karınızın da Z serisi olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…