A atlasplus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 57 2 Temmuz 2022 #1 İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-8650U CPU @ 1.90GHz 2.11 GH Overclock ile ilgili bilgim sıfır acaba benim CPU'ya overclock yapılır mı? Hangi programla yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Overclock ile ilgili bilgim sıfır acaba benim CPU'ya overclock yapılır mı? Hangi programla yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 2 Temmuz 2022 #2 U sınıfı mobil bir işlemcin var, overclock yapamazsın.
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 2 Temmuz 2022 #3 atlasplus dedi: Eki Görüntüle 1438192 Overclock ile ilgili bilgim sıfır acaba benim CPU'ya overclock yapılır mı? Hangi programla yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tam sisteminizi atarsaniz yardimci olabiliriz ve programla degilde BIOS'tan yapmak daha saglikli.
atlasplus dedi: Eki Görüntüle 1438192 Overclock ile ilgili bilgim sıfır acaba benim CPU'ya overclock yapılır mı? Hangi programla yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tam sisteminizi atarsaniz yardimci olabiliriz ve programla degilde BIOS'tan yapmak daha saglikli.
A atlasplus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 57 2 Temmuz 2022 #4 recoist dedi: Tam sisteminizi atarsaniz yardimci olabiliriz ve programla degilde BIOS'tan yapmak daha saglikli. Genişletmek için tıkla... tamamını nerden atabilirim ?
recoist dedi: Tam sisteminizi atarsaniz yardimci olabiliriz ve programla degilde BIOS'tan yapmak daha saglikli. Genişletmek için tıkla... tamamını nerden atabilirim ?
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 2 Temmuz 2022 #5 atlasplus dedi: Tamamını nereden atabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi u serisi islemcilere overclock yapilmiyor sanirim bende yeni ogrendim.
atlasplus dedi: Tamamını nereden atabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi u serisi islemcilere overclock yapilmiyor sanirim bende yeni ogrendim.
A atlasplus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 57 2 Temmuz 2022 #6 recoist dedi: Arkadasin dedigi gibi u serisi islemcilere overclock yapilmiyor sanirim bende yeni ogrendim. Genişletmek için tıkla... Kötü oldu yardımınız için teşekkürler yine de.
recoist dedi: Arkadasin dedigi gibi u serisi islemcilere overclock yapilmiyor sanirim bende yeni ogrendim. Genişletmek için tıkla... Kötü oldu yardımınız için teşekkürler yine de.