Overclock sonrası açılışta parazitlenme oluyor

178760

Kilopat
Ekran kartı
MSI GTX 1050 AERO ITX
Oyun oynarken Alt Tab'a girip MSI Afterburner programından Core ve Memory clock ayarlarını %10 artırdım bir anda görüntü gitti ve 10 saniye sonra gelip sağ altta bildirim şeklinde Windows görüntü. Giden bir hata geldi daha sonra aldırış etmeden overclock ayarlarını kapatıp bilgisayarı kullanmaya devam ettim.

Biraz önce bilgisayarı açtığımda boot ekranında ekranlar arası geçişte parazitlenme gibi bir sorun çıktı kartı çıkarıp taktım driveri silip tekrar kurdum MSI Afterburner'i kaldırdım ancak düzelmedi.

Bilgisayar kullanımında ve performansta bir fark yok ancak açılışta bu durumun yaşanması beni rahatsız etti. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Overclocku deneyerek (kademe kademe) yapın aniden rastgele yapmayın, rastgele yapar iseniz kartı yapabilirsiniz.

Overclocku deneyerek (kademe kademe) yapın aniden rastgele yapmayın, rastgele yapar iseniz kartı yapabilirsiniz.
Hocam zaten sunulan maksimum değerin %10’u yaptım buna rağmen sorun yaşadım ve şimdi açılışta bu sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…