Overclock sonrası ayarlar default moda dönüyor

whywouldnot

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
HD 6450 ekran kartıma OC yapıyordum ve 5 6 FPS artışı yakalamıştım. Core clock sorunsuz şekilde 815 MHz'ye cıkarken Memory clock 590 MHz'yi geçince bozulmalar oluyor o yüzen onu 590 MHz de tutuyorum. Fakat Core clock 690 MHz'yi geçince Memory clock 533 MHz'ye düşüyor ama 690 MHz ve altındayken 590 MHz de stabil şekilde çalışıyor. Core clock 690 MHz'yi geçince neden default ayara dönüyor olabilir? Maximum 56.5 dereceyi gördüm OC yaparken. Memory clock da en fazla 695 oluyor ama 590 üstünde bozulmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce ayarları kaydettiğinizden emin olun, sonrasında uygulamanın sağ üst kısmında Windows logosu olacak; ona bastığınızda bilgisayar her açıldığında yaptığınız ayarlar korunur ve sürekli yeniden seçmek zorunda kalmazsınız. Ayrıca uygulamanın başlangıç sırasında açılma izni olduğundan emin olun.

Önce ayarları kaydettiğinizden emin olun, sonrasında uygulamanın sağ üst kısmında Windows logosu olacak; ona bastığınızda bilgisayar her açıldığında yaptığınız ayarlar korunur ve sürekli yeniden seçmek zorunda kalmazsınız. Ayrıca uygulamanın başlangıç sırasında açılma izni olduğundan emin olun.

Mesele o değil dediğim olay Core clock 690 Memory clock 590 MHz iken durum normal fakam Core clock 691 olsa bile Memory clock kendini 533'e çekiyor. Ama Core clock 815'e kadar sorunsuz cıkabiliyor ben Memory clock düşmeden artmasını istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı