3MBPS internet olunca 1080P biraz lüks kaçabiliyor, birazdan dönüş yaparım abi, bilgisayar 144P izletmeye çalışıyor da
Erkan abi paylaşmış olduğunuz videoyu izledim. Prizden çekilen güç değerini gösteren alet inanılmaz hoşuma gitti, gerçekten çok yararı dokundu size bu konuda
Güç kaynağının tek TİTAN ile prizden 700W çektiğini görüyorum. Güç kaynağının %90'a kadar verimli olduğunu düşünürsek sistem tek TİTAN, yüksel voltaj değerleri ile aşağı yukarı 620W kadar bir güç tüketiyor. İkinci bir TİTAN'ın güç gereksinimi de 250W civarında olacaktır dolayısıyla sistemin 1050W güç gereksinimi bulunmakta. Kısacası güç kaynağının prizden verimlilik durumunu da göz önünde bulundurarak 1100W - 1300W kadar çekmesi gerekiyor.
Sizin yeni aldığınız güç kaynağı 1250W ve %90 verimli, prizden 1380W civarına kadar sorunsuz güç çekebiliyor olması gerekiyor ancak 1000W çektikten sonra nefesi tıkanıyor anlaşılan.
Anti-Surge çipinin uyarı vermesinden de anlaşılacağı üzere güç kaynağı ya belirli bir yük altında stabil voltaj akımı sağlayamıyor ya da gerçekte vaat ettiği gücü sunamıyor.
Bu konuda yazılımsal bir sorun göremiyorum ben. Sizi de boş yere yormak istemem elbette.
Aslında sorun netleşti gibi, yinede emin olmak için SLI TİTAN standart voltaj ve frekans değerlerinde testi gerçekleştirin. Yine aynı durum söz konusu olursa servise net bir açıklama ile göndermenizi önerebilirim.
@er36po