Evet
@BilgisayarKurdu, aynen, kartların Bıosları değişmedi, sorunun yazılımla alakası yok yani. Ki önceki power'dan sonra yalnızca Windows değişti. Gerçi önceki power varken Win 10 kurmuştum.
Neyse, servisi aradim: "Bakmadan kesin bir şey söyleyemeyiz, ancak şunu söyleyebiliriz; sizin önceki power 1100 Watt'tan fazlasını veriyordur, (bazı PSU'lar belirtilen Watt değerinden fazlasını verebiliyor) bu Seasonic 1250 olan ise sisteminizi tam anlamıyla besleyemeyip hata vermesine neden oluyordur. Belirttiğiniz gibi, 1000 watt'tan sonra hata veriyor. Siz en iyisi PSU'yu bize yollayın, bir bakıp testten geçirelim..." dedi.
Sonra Vatan'ı arayıp, "denemek için sizden PSU, alabilir miyim" dedim. Onlar da "kasayı buraya getirin bi deneyelim ya da lazım olacak olan PSU'yu alın daha sonra geri getirip satışı iptal edelim" dediler.
Şimdi, kasayı Vatan'a götürmek işime gelmiyor çünkü kasa çok agır, Abi, kasa leş gibi ağır... Öte yandan, arabayla götüreceğimden, yanımda kimse olmayacağı için, pek mümkün olmasa da sıvılar dökülebilir, başıma farklı bir sorun çıkarabilir...
Ya da Vatana gidip denildigi gibi, geçici bir tane PSU alıp deneyeyim. Ancak böyle bir durumda da endişelerim var... Malum, bi bakarsınız Vatan müdürü "satışı iptal ederiz ama yerine başka birşey alın" diye tutturdu, o zaman ne yapacağım.
Bi ara benzer bir durumla karşılaşmıştım vatan mağazasında. Gel de işin içinden çık.
Ulen, Seasonic misin ne haltsın, başıma ne işler açtın böyle.