@BilgisayarKurdu, esnafımızın, servislerimizin anladığı
Tatlı Dilden mi?
Tama, bilgi veririm kardeşim
Bu arada, dün biraz acele işim vardı, o nedenle
Vatan Ben ve Kasa Maceramı açıklayamadım.
Efenim, Girdim mağazaya ortalık her zamanki gibi orta seste çalan bi müzikle sakin, oh dedim, ortalık sakın iken bu PSU denemesini sessiz sedasız yapıp çıkacağım dedim, ancak bi 10-15 dakika geçmedi Vatan çalışanı ve onları takip eden müşteriler toplandı...
Başladılar soru yağmuruna... (Bu nedir, ne işte kullanıyorsunuz, siz yoksa hacker, vb. misiniz, falandı-filandı...) "Yok ya" ne hackeri, ne grafikeri, ben bildiğiniz bir oyuncuyum, bu kasayı özellikle oyun oynamak için kurdum dedim.
Bazı tepkileri tahmin edersiniz; "ya sırf oyun için bu kadar masrafa ne gerek vardı, vs." Onlara şöyle bi yan gözle baktım
Neyse, aramıza bir de ORT (Ordu Radyo TV) çalışanı, görevlisi katıldı, "isterseniz bu kasayı yayınlayalım" dedi. Ona bu kasa zaten eskidi ve piyasada az sayıda da olsa var, gerek yok dedim. Ama yakın bi zamanda Desk PC yapacağım, ve Sosyal'de açtığım "Dese PC ön hazırlık" konusundaki görselleri gösterdim, bu tarzda olacak diye.
Resimlere bakıp çok beğendi ve "eğer bunu yapıp bitirdiğinizde bize mutlaka haber verin" deyip telefon numaralarını verip benimkini de aldılar.
Yani anlayacağınız kasa sayesinde bir anda meşhur olduk iyi mi
@BilgisayarKurdu, maalesef uzay sistem kuramam PSU'yu denemek için. Bilirsin, PSU'yu yerleştirmek-sökmek için sistemi sökmem gerekiyor. Yani power'i dışardan da bağlasam sistemi tamamen kurmam gerek yine de.