Overclock Sonrası "'Power supply surges detected during the previns on" Sorunu

Hocam Sinerji'de yok mu ? Corsair 1200 Watt'lık olan bir PSU'su Zaten servise gönderin ve baya uyarın. Çok hassasım bu konularda sağlam bir şekilde incelenmesi gerektiği gibi söyleyin. Yoksa adam oyun açıyor ve bir bakıyor ki sorun yok. Soruna rastlanmadı diye yazıp gönderiyor. Baya bi uyarıp bu işten anlayan birine anlatmanızı öneriyorum.
Bu arada Vatan'daki attığınız videoya göre konuşuyorum : O videodaki Cooler Master V1200 değil miydi

Corsair AX1200İ tavsiyemdir abi. Ben de 860 olanı var.
Platinium sertifika. Ayrıca Amazon'dan daha uygun alırız. Tabi diğerinden para iadesi alırsan. Değişim alırsan üstünü tamamlar mısın bilmiyorum.

@er36po Erkan abi geçmiş olsun öncelikle. Şansınıza sorunlu güç kaynağı gelmiş. Seasonic kesinlikle kötü bir firma değil böyle bir algı oluşmasın aksine en kaliteli 2-3 üreticiden biri. Her şeyde olduğu gibi elektroniktede şansızlıklar olabiliyor. Bu arada Erkan abi benim R9 285 tekrar geldi servisten yarın gidip alacağım büyük ihtimal yine geri gönderdiler. Cuma ve cumartesi günü bilgisayar 3-4 kere kendini yeniden başlattı ve ondan sonra güç kaynağından şüphelenmeye başladım. İstanbul'da oturmama rağmen elektrik kesintisi oluyor. 250 lira bütçem var büyük ihtimal ikinci el güç kaynağı alacağım senin tavsiyen nedir abi?

Evet @Because Im Batman, Seasonic kesinlikle kaliteli bir marka, zaten almadan önce de bayağı araştırmıştım.
Elektronik cihazların en kalitesinde bile bu tarz talihsizliktir olabiliyor, şans olayı yani.
Fakat ona rağmen (evet, şansıma denk gelmiştir) ben yine de Seasonic markasından soğudum.

Ve tabi ki bundan sonra hiç kimseye de önermeyeceğim, düşünün an itibariyle sıkıntılı PSU kullanıyorum, PC'den söküp gönderemiyorum bu aralar.

PSU konumuza da bakarım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…