ahmet aktay Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar laptop ekran kartına o.c. Yaparken dondu kapatma tuşuna basmama rağmen kapanmadı. Şu an pilinin bitmesini bekliyorum.
Arkadaşlar laptop ekran kartına o.c. Yaparken dondu kapatma tuşuna basmama rağmen kapanmadı. Şu an pilinin bitmesini bekliyorum.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #2 Laptop a o.c yapmak hiç mantıklı değil bir daha yapmayın. Güç tuşuna 10 saniye basılı tutun.
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #3 ahmet aktay dedi: Arkadaşlar laptop ekran kartına o.c. Yaparken dondu kapatma tuşuna basmama rağmen kapanmadı. Şu an pilinin bitmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal kapatma tuşunu uyku modu olarak ayarlı. Bu yüzden kapanmıyor olabilir.
ahmet aktay dedi: Arkadaşlar laptop ekran kartına o.c. Yaparken dondu kapatma tuşuna basmama rağmen kapanmadı. Şu an pilinin bitmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal kapatma tuşunu uyku modu olarak ayarlı. Bu yüzden kapanmıyor olabilir.
ahmet aktay Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #4 MedicalTechnic dedi: Yüksek ihtimal kapatma tuşunu uyku modu olarak ayarlı. Bu yüzden kapanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat şu an laptop dondu kaldı kapanmıyorda.
MedicalTechnic dedi: Yüksek ihtimal kapatma tuşunu uyku modu olarak ayarlı. Bu yüzden kapanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat şu an laptop dondu kaldı kapanmıyorda.
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #5 ahmet aktay dedi: Olabilir fakat şu an laptop dondu kaldı kapanmıyorda. Genişletmek için tıkla... Pili çıkartılabiliyorsa pili sök.
ahmet aktay dedi: Olabilir fakat şu an laptop dondu kaldı kapanmıyorda. Genişletmek için tıkla... Pili çıkartılabiliyorsa pili sök.
E emirTYSa Picopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 1 Yer Technopat 20 Ağustos 2021 #6 Pili çıkartın ve güç düğmesine basılı tutun ve laptopa overclock yapmayın büyük ihtimalle fazla bir değer girmişsiniz 200+ o yüzden donmuş.
Pili çıkartın ve güç düğmesine basılı tutun ve laptopa overclock yapmayın büyük ihtimalle fazla bir değer girmişsiniz 200+ o yüzden donmuş.