raedonflash Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Yakında bilgisayar alacağım ama stok fan yeterli mi değil mi bilmiyorum. Overclock yapmayacağım, stok fan beni 2-3 ay idare eder mi?
Yakında bilgisayar alacağım ama stok fan yeterli mi değil mi bilmiyorum. Overclock yapmayacağım, stok fan beni 2-3 ay idare eder mi?
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.203 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 2 3 ay götürür ama yazın baya ısınır Artı 0 Eksi
KS KS raedonflash Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 halilserkan dedi: 2 3 ay götürür ama yazın bayağı ısınır. Genişletmek için tıkla... Performansım çokca düşer mi yoksa ortalamamı olur. Artı 0 Eksi
halilserkan dedi: 2 3 ay götürür ama yazın bayağı ısınır. Genişletmek için tıkla... Performansım çokca düşer mi yoksa ortalamamı olur.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 24 Haziran 2024 #4 raedonflash dedi: Yakında bilgisayar alacağım ama stok fan yeterli mi değil mi bilmiyorum. Overclock yapmayacağım, stok fan beni 2-3 ay idare eder mi? Genişletmek için tıkla... Stok fan yeterli değil. Hiç bütçe yok mu elinizde soğutucu için? Artı 0 Eksi
raedonflash dedi: Yakında bilgisayar alacağım ama stok fan yeterli mi değil mi bilmiyorum. Overclock yapmayacağım, stok fan beni 2-3 ay idare eder mi? Genişletmek için tıkla... Stok fan yeterli değil. Hiç bütçe yok mu elinizde soğutucu için?
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.203 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 çok fazla düşmez eğer daha az ısınsın dersen cpb kapatırsan 10 15 derece kadar düşer. Hızı azalacağından dolayı azda olsa performans kaybı yaşarsın Artı 0 Eksi
çok fazla düşmez eğer daha az ısınsın dersen cpb kapatırsan 10 15 derece kadar düşer. Hızı azalacağından dolayı azda olsa performans kaybı yaşarsın