Overclock yapılmayacaksa K veya KF serisi işlemciye gerek var mı?

h610m ile 13700kf kullanabilirsin mesela.

Benimde oc yapmak gibi bir niyetim yok zaten fazlasıyla hızlı ve ısınan bir işlemci ben aksine undervolt yaparak kullanıyorum b760'ta..

Benimde oc yapmak gibi bir niyetim yok zaten fazlasıyla hızlı ve ısınan bir işlemci ben aksine undervolt yaparak kullanıyorum b760'ta..
Hocam peki önceki arkadaş neyden dolayı problem yaşamış olabilir? Yoksa olamaz mı öyle bir şey?

Hocam şuan yanlış yönlendiriyorsunuz h serisi bir anakartla k serisi kullanılmaz. İster oc yapın ister yapmayın k serilerindeki iş parçalarını h serisi anakart chipset bazlı yaptırmıyor.

Hocam peki önceki arkadaş neyden dolayı problem yaşamış olabilir?
Bilemiyorum ben sorunsuz kullandım. Kalitesiz anakartlarda ısınma sorunu vs olabilir yüksek güç tüketen işlemciler ile ancak ben gigabyte h610m-h ile sorun olmadı. Tabikide böyle bir işlemciye kaliteli bir anakart yakışır uzun süreli kullanımlarda ne olur bilemem.

Hocam şuan yanlış yönlendiriyorsunuz h serisi bir anakartla k serisi kullanılmaz.
Kimseyi yönlendirmiyorum gidin h serisi alın demiyorum arkadaşa ancak kullanılabilir olduğunu söylüyorum.

Ben zaten ya B serisi bir anakart ya da Z serisi bir anakart almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu herhangi birinde i5 13600KF için veya F serisi için yani i7 13700f gibi.

Ben zaten ya B serisi bir anakart ya da Z serisi bir anakart almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu herhangi birinde i5 13600kf için?
sorun olmaz sadece şu uyarıda bulunayım, 12. nesil ile beraber çıkan anakartların biosu kutudan çıktığı halde, 13. nesil için güncellenmemiş olabilir, yeni çıkan b760 serilerinde hazır takıp kullanabilirsiniz. Overclock yapma niyetiniz olursa ileride, z690 z790 alabilirsiniz ve bunlarında bios flash olanlarını tavsiye ederim. Kasa kapalıyken usb ile bios güncelleme imkanınız var.

Hocam ASUS B760M-Plus Wi fi d4 yeni çıkmış sayılır mı çıkış tarihini tam göremiyorum da.

Ve F serisi taksam bir şey olur mu mesela?

Hocam ASUS B760M-Plus Wi fi d4 yeni çıkmış sayılır mı çıkış tarihini tam göremiyorum da.

Ve F serisi taksam bir şey olur mu mesela?
Ben de kısa bir süre önce aldım asus rog strix b760-a 13700kf ile kullanıyorum sorunsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…