Overclock yapınca bilgisayar bozuldu

Yadro

Decapat
Ekran kartım çok kalitesiz olduğu için overclock yapmak istemiştim. Fakat '' memory '' kısmını arttırınca ekran böyle oldu ve düzelmiyor. Çok önemli destek lütfen.

Ekran kartım çok kalitesiz olduğu için overclock yapmak istemiştim. Fakat '' memory '' kısmını arttırınca ekran böyle oldu ve düzelmiyor. Çok önemli destek lütfen.
Ayarları sıfırladınız mı? Düzelmiyor ise kalıcı hasar vermiş olabilirsiniz.

BIOS pilini çıkarıp bekleyip geri takmayı denedin mi ? Sadece bellek hızını arttırarak hasar vermen pek mümkün değil.

Bios pilini çıkartıp biraz bekle, takıp bios ayarlarından default ayarlara dönüş yap. Sorun çözülecektir.

Ayarları kaydetmiştim fakat etki etmemiş sanırım virüs programım bunu durdurmuş. Bilgisayarın fişlerini ve güç kaynağını çıkarıp takınca herhangi bir sorun kalmadı, birdaha overclock diye bir işe karışmayacağım.

Bilgisayarın güç bağlantısını kes ve 10 DK bekleyip çalıştır, RX 550 için şunu bir incele istersen:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…