Overclock Yapınca FPS Artar mı ?

Muratgs0434

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, OC ile ilgili fazla bilgim olmadığı için bende başlıktaki soruyu sizlere sordum. OC yapınca oyunlarda FPS yükselişi olurmu ? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ne düzeyde ve hangi donanımda yapıldığına, işlemin kararlılığına bağlı ama genelde FPS'ye etki eder. Kararsız Overclock FPS'yi düşürür.
Overclock yapınca oyunlarda takılma olurmu çok fazla zorlarsak ekran kartını veya işlemciyi?

Overclockğun bu kadar çok yan etkisi varsa ben en iyi overclocksuz bir sistem topyayım. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Overclockğun bu kadar çok yan etkisi varsa ben en iyi overclocksuz bir sistem topyayım. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Dostum çok fazla yan etkisi yok aslında. Sen örneğin ekran kartını o.c yapacaksan atıyorum MSI Afterburner yazılımını açıp ekran görüntüsü atar, sorarsan burada sana yardımcı olacak bir sürü kişi var. Ama yine de sen bilirsin.

OC doğru, düzgün bir şekilde yapılırsa yan etkisi olmayacaktır. Fps'ye olumlu yönde etkisi olacaktır.

Merhaba arkadaşlar, OC ile ilgili fazla bilgim olmadığı için bende başlıktaki soruyu sizlere sordum. OC yapınca oyunlarda FPS yükselişi olurmu ? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
konunun yanlış yerde açılmasını takmayarak cevap vereyim.eğer doğru şekilde sistemin stabilse yani prime 95 testini 15 dk çalıştırırken yeniden başlama vs olmuyorsa fps artışı tabikide olur ama ekran kartın oc editionsa ekran kartını oc etmen mantıklı olacaktır saygılarımla

Özellikle OC edilebilir güncel donamı (E. Kartı, işlemci) ile FPS artışı çok rahat sağlanabilir. Fakat OC yapılacak sistemin kesinlikle çok iyi soğutulması gerek. Aksi taktirde sistem fazla ısıdan dolayı hızını düşürüp düşük performans sergilemek zorunda kalacaktır. (Yapılan OC stabil olsa bile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…