byand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 543 Çözümler 1 24 Kasım 2020 #51 Ben evimde kullanıyorum kimseye zararım yok demeyin! Bir damlası bile günahtır.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #52 SkyRose dedi: Yok. İşlemci 30 GHz olsa da o kadar FPS alamazsınız zaten. Ayrıca öyle olsa rekor tarihine geçerdi diye düşünüyorum. CPU-Z Validator - World Records CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validation valid.x86.fr Kanal troll zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten o işlemcinin bir üstü ile 9 GHz rekor yapılmış yaklaşık. Bence OC caizdir. Peki bu OC yapınca FX 8350 işlemcisini ne kadar performans artıyor sonuçta 8 çekirdekli işlemci. byand dedi: Ben evimde kullanıyorum kimseye zararım yok demeyin! Bir damlası bile günahtır. Genişletmek için tıkla... Eyvah yakalandım OC ile kullanıyorum. Hem de stok fan ile Max 70 derece civarına geliyor. 3.5 GHz'de kullanıyorum stok hızı 2.9GHz. Son düzenleme: 26 Kasım 2020
SkyRose dedi: Yok. İşlemci 30 GHz olsa da o kadar FPS alamazsınız zaten. Ayrıca öyle olsa rekor tarihine geçerdi diye düşünüyorum. CPU-Z Validator - World Records CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validation valid.x86.fr Kanal troll zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten o işlemcinin bir üstü ile 9 GHz rekor yapılmış yaklaşık. Bence OC caizdir. Peki bu OC yapınca FX 8350 işlemcisini ne kadar performans artıyor sonuçta 8 çekirdekli işlemci. byand dedi: Ben evimde kullanıyorum kimseye zararım yok demeyin! Bir damlası bile günahtır. Genişletmek için tıkla... Eyvah yakalandım OC ile kullanıyorum. Hem de stok fan ile Max 70 derece civarına geliyor. 3.5 GHz'de kullanıyorum stok hızı 2.9GHz.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.420 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Kasım 2020 #53 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Bu FX8350 OC canavarı bir işlemci mi? Genişletmek için tıkla... Aslında öyle. Tam bir overclock canavarıdır. Ama 10.2 GHz... Ne bileyim ya. byand dedi: Ben evimde kullanıyorum kimseye zararım yok demeyin! Bir damlası bile günahtır. Genişletmek için tıkla... Fazladan elektrik kullanıyor ve israf haramdır. Ama sonunda olan yine evin babasına olacak. Sürprizbozan: Buraya basmadan cümlenin anlamını çözemezsiniz. BASIN! (!) Son düzenleme: 26 Kasım 2020
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Bu FX8350 OC canavarı bir işlemci mi? Genişletmek için tıkla... Aslında öyle. Tam bir overclock canavarıdır. Ama 10.2 GHz... Ne bileyim ya. byand dedi: Ben evimde kullanıyorum kimseye zararım yok demeyin! Bir damlası bile günahtır. Genişletmek için tıkla... Fazladan elektrik kullanıyor ve israf haramdır. Ama sonunda olan yine evin babasına olacak. Sürprizbozan: Buraya basmadan cümlenin anlamını çözemezsiniz. BASIN! (!)
W Wadoİchimonji Hectopat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 36 9 Mayıs 2024 #54 Mr. Edri dedi: Vega 56'a OC ile %15 20 arası FPS arttırdım. Yatacak yerim yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Merhaba hala duruyorsa tuning ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
Mr. Edri dedi: Vega 56'a OC ile %15 20 arası FPS arttırdım. Yatacak yerim yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Merhaba hala duruyorsa tuning ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Yer Türkiye 11 Mayıs 2024 #55 PC'lere acıyorum ben, insanlara değil.
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #56 kardeşim ilik gibi araban olsa gaza basmaz mısın