Overclock yaptığımda bios ayarları sıfırlıyor

Acemii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcime overclock yapıyorum kaydediyorum ama bios ayarları sıfırlıyor.
Sadece 210GHz oluyor daha fazla yapamıyorum.

Aida64 raporu:yadi.sk: Yandex.Disk

BIOS'u güncelemeniz lazım...Ondan sonra overclock yapmaya devam edim işlemcinizin overclock performansı iyi 3.0 ghz geçersiniz diye umuyorum...

BIOS'u güncelemeniz lazım...Ondan sonra overclock yapmaya devam edim işlemcinizin overclock performansı iyi 3.0 ghz geçersiniz diye umuyorum...
Biosun güncel versiyonunu yükleyemiyorum.
Nasıl yapıcağımı söylermisiniz.

Fox liveden biosu güncellemek dedim bilgisayar orda dondu 20 dk oldu acaba biosumu guncelliyor.
Yada dondumu.

Bilgisayarınız donmuş bıos güncellemeyi usb bellekten yapmanızı öneririm...

USB bellekten nasıl yapılcağını tam anlayamadım açıklayabilir misiniz.

Anakartının sitesinden güncel en son çıkan Bios yazılımını indir. Bunu bir flash belleğe at mümkün ise içinde başka dosya olmasın. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra mevcut biosa gir ve güncelleme işlemini buradan dene.

Oraya kadar yapıyorumda ondan sonrasında nerden yükleyeceğimi bilmiyorum.

Şimdi fox live updateden baktım da bios güncellemesi gözükmüyor orda acaba bulamuyormu yada bios guncelmidir nasıl emin olabilirim.

Tamam biosu guncelledim ama 2.15ghz in üstüne çıkmıyor ayarları sıfırlıyor yani bios sürümüyle ilgili değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…