Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2020 #11 Ne yaptığını biliyorsan zararlı değildir.
Turbo Sync Picopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 132 9 Ağustos 2020 #12 Pekala nasıl kullanmalıyım?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 9 Ağustos 2020 #13 Turbo Sync dedi: Pekala nasıl kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zaten 1080P'de her oyunu yuksek ayarlarda oynatan, stabil bir UV ayarı olmadığında ısınan bir karta neden undervolt yerine OC yapiyosunuz?
Turbo Sync dedi: Pekala nasıl kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zaten 1080P'de her oyunu yuksek ayarlarda oynatan, stabil bir UV ayarı olmadığında ısınan bir karta neden undervolt yerine OC yapiyosunuz?
Turbo Sync Picopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 132 9 Ağustos 2020 #14 Adem Yıldız_ dedi: Zaten 1080P'de her oyunu yuksek ayarlarda oynatan, stabil bir UV ayarı olmadığında ısınan bir karta neden undervolt yerine OC yapiyosunuz? Genişletmek için tıkla... Undervolt AMD Radeon ayarları mı? Shimada Sensei dedi: Ne yaptığını biliyorsan zararlı değildir. Genişletmek için tıkla... Overclock hız aşırma demek. Sadece o kadar biliyorum.
Adem Yıldız_ dedi: Zaten 1080P'de her oyunu yuksek ayarlarda oynatan, stabil bir UV ayarı olmadığında ısınan bir karta neden undervolt yerine OC yapiyosunuz? Genişletmek için tıkla... Undervolt AMD Radeon ayarları mı? Shimada Sensei dedi: Ne yaptığını biliyorsan zararlı değildir. Genişletmek için tıkla... Overclock hız aşırma demek. Sadece o kadar biliyorum.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 9 Ağustos 2020 #15 Turbo Sync dedi: Undervolt AMD Radeon ayarları mı? Overclock hız aşırma demek. Sadece o kadar biliyorum. Genişletmek için tıkla... Afterburner'dan da yapabilirsin.
Turbo Sync dedi: Undervolt AMD Radeon ayarları mı? Overclock hız aşırma demek. Sadece o kadar biliyorum. Genişletmek için tıkla... Afterburner'dan da yapabilirsin.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 9 Ağustos 2020 #16 Bilgisiz biri tarafından yapılırsa sonuçları kötü olabilir.
Turbo Sync Picopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 132 9 Ağustos 2020 #17 Adem Yıldız_ dedi: Afterburner'dan da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Afterburner MSI’ın değili mi? Benim ekran kartı ASUS.
Adem Yıldız_ dedi: Afterburner'dan da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Afterburner MSI’ın değili mi? Benim ekran kartı ASUS.
W wolficik Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 9 Ağustos 2020 #18 İstersen BIOS menüsünden otomatik de yapabilirsin ama en iyi performansı alamazsın kesinlikle. En iyisi elle yapmak ama on dan öncede araştır canım yakma parçaları
İstersen BIOS menüsünden otomatik de yapabilirsin ama en iyi performansı alamazsın kesinlikle. En iyisi elle yapmak ama on dan öncede araştır canım yakma parçaları
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 9 Ağustos 2020 #19 Turbo Sync dedi: Afterburner MSI’ın değili mi? Benim ekran kartı ASUS. Genişletmek için tıkla... Fark etmez.
Turbo Sync dedi: Afterburner MSI’ın değili mi? Benim ekran kartı ASUS. Genişletmek için tıkla... Fark etmez.