KS KS OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.699 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 4 Mayıs 2020 #11 CPU ile ilgili sorular kafamda çözüldü geldik GPU'ya. O.C. ile hangisi daha fazla FPS verir?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2020 #12 Modelden modele değişir. Genel anlamda Nvidia kartlar zaten sınırına yakın hızlarda geliyorlar. Özellikle fabrika çıkışlı OC modelleri.
Modelden modele değişir. Genel anlamda Nvidia kartlar zaten sınırına yakın hızlarda geliyorlar. Özellikle fabrika çıkışlı OC modelleri.
Tk28* Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 880 Çözümler 2 Yer Giresun / Görele Daha fazla Sistem Özellikleri 2200G / A320M / 16 GB / VEGA 8 APU Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 4 Mayıs 2020 #13 OnurTAŞ dedi: CPU ile ilgili sorular kafamda çözüldü geldik GPU'ya. O.C. İle hangisi daha fazla FPS verir. Genişletmek için tıkla... GPU'dan GPU'ya değişir AMD iyi NVIDIA iyi demek mantıklı değil alacağın kartları araştırmalısın ki GPU'ya overclock etmeyi ben pek önermiyorum en fazla 5FPS için ekran kartını zorlamaya gerek yok.
OnurTAŞ dedi: CPU ile ilgili sorular kafamda çözüldü geldik GPU'ya. O.C. İle hangisi daha fazla FPS verir. Genişletmek için tıkla... GPU'dan GPU'ya değişir AMD iyi NVIDIA iyi demek mantıklı değil alacağın kartları araştırmalısın ki GPU'ya overclock etmeyi ben pek önermiyorum en fazla 5FPS için ekran kartını zorlamaya gerek yok.