Overclok nasıl yapabilirim ya da yapmalı mıyım?

Spacthe

Centipat
Arkadaşlsr selamun aleyküm.Amd Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz işlemci, AMD Radeon HD 6570 2 GB DDR3 ekran kartı, 4 GB RAM, Windows 7-64 Bit özelliklerine sahip bir masaüstü bilgisayarım bulunmakta. League of Legends oyununda aşırı fazla performans artırıcı video izledim ve uyguladım. Minyonlar ve şampiyonlar gelmeden FPS 80-90 ama oyun tam anlamıyla başladığında (savaşlarda vs.) 25-30 FPS'e kadar düşüyor ve oyunu oynayamıyorum.
Bu sebeple overclok diye bir şey duydum ama nasıl yapılır zarar verir mi bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
İşlemcin yetersiz geliyor olabilir. Bütçen yetiyorsa 775 pin bir anakart ve Q9300 alıp yoluna devam edebilirsin tabii RAM uyumlu ise.

Geforce Now, Internet bağlanınız iyiyse Nvidia'nın sunucularındaki bilgisayara bağlanıp oradan oyun oynamanız kısaca.

Overclock bilmiyorsan hiç girme daha kötü sonuçlar alırsın.

Buradaki herkes GeForce Now önermiş, bende katılıyorum. GeForce Now internetin iyiyse NVIDIA serverları üzerinden istediğin çoğu oyunu düşük sistemde oynayabilmene yarıyan bir sistem.

Tamam ben araştırayım geforce now için ne kadar hızda internet lazım vs duruma göre yaparım.
Teşekkür ederim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…