Asayls Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 295 18 Mayıs 2021 #1 Overcooked, fazladan joystick veya gamepad olmadan aynı klavyeden iki kişi oynanabilir mi?
KS KS Asayls Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 295 18 Mayıs 2021 #11 körbiginar dedi: Evet oynayabilirsiniz. Kuzenimle oturup bitirdik aynı klavyeden. Ok tuşları ve "wasd" ile. Genişletmek için tıkla... Peki Overcooked 2'de aynı şekilde oynanabiliyor mu? Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Evet oynayabilirsiniz. Kuzenimle oturup bitirdik aynı klavyeden. Ok tuşları ve "wasd" ile. Genişletmek için tıkla... Peki Overcooked 2'de aynı şekilde oynanabiliyor mu?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2021 #12 Asayls dedi: Peki overcooked 2'de aynı şekilde oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen oynanıyordur. Evet oynanıyormuş. Artı 0 Eksi
Asayls dedi: Peki overcooked 2'de aynı şekilde oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen oynanıyordur. Evet oynanıyormuş.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2021 #13 körbiginar dedi: Muhtemelen oynanıyordur. Evet oynanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Nasıl oynanıyor? Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Muhtemelen oynanıyordur. Evet oynanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Nasıl oynanıyor?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2021 #14 s3yit dedi: Nasıl oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Tek klavyeyi bağlayıp biriniz Wasd'den, diğeriniz de ok tuşları ile oynuyor. Artı 0 Eksi
s3yit dedi: Nasıl oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Tek klavyeyi bağlayıp biriniz Wasd'den, diğeriniz de ok tuşları ile oynuyor.
ardtun Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #15 körbiginar dedi: Evet oynayabilirsiniz. Kuzenimle oturup bitirdik aynı klavyeden. Ok tuşları ve "wasd" ile. Genişletmek için tıkla... Peki bir ayara yaptınız mı? Bende olmuyor. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Evet oynayabilirsiniz. Kuzenimle oturup bitirdik aynı klavyeden. Ok tuşları ve "wasd" ile. Genişletmek için tıkla... Peki bir ayara yaptınız mı? Bende olmuyor.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Haziran 2021 #16 ardtun dedi: Peki bir ayar yaptınız mı? Bende olmuyor. Genişletmek için tıkla... İki oyuncu giriyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
ardtun dedi: Peki bir ayar yaptınız mı? Bende olmuyor. Genişletmek için tıkla... İki oyuncu giriyorsunuz değil mi?
ardtun Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #17 körbiginar dedi: Evet oynayabilirsiniz. Kuzenimle oturup bitirdik aynı klavyeden. Ok tuşları ve "wasd" ile. Genişletmek için tıkla... peki bi aar yaptın mı bende olmuyord Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Evet oynayabilirsiniz. Kuzenimle oturup bitirdik aynı klavyeden. Ok tuşları ve "wasd" ile. Genişletmek için tıkla... peki bi aar yaptın mı bende olmuyord
Desparadise Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU AMD Ryzen 7 7840HS 32GB DDR5 RAM (5600 Mhz) Micron 500GB M2 SSD (7000/6000) Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #18 D körbiginar dedi: Evet oynayabilirsiniz. Kuzenimle oturup bitirdik aynı klavyeden. Ok tuşları ve "wasd" ile. Genişletmek için tıkla... Dostum klavyeyi iki kişi nasıl ayarlıyoruz deniyoruz olmuyor... Artı 0 Eksi
D körbiginar dedi: Evet oynayabilirsiniz. Kuzenimle oturup bitirdik aynı klavyeden. Ok tuşları ve "wasd" ile. Genişletmek için tıkla... Dostum klavyeyi iki kişi nasıl ayarlıyoruz deniyoruz olmuyor...
KS KS Asayls Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 295 18 Şubat 2023 #19 Desparadise dedi: D Dostum klavyeyi iki kişi nasıl ayarlıyoruz deniyoruz olmuyor... Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama ayarlarda olması lazım normalde ayarlarda klavyenin hepsi mavi gözüküyor tek oyuncu için oradaki seçeneklerde klavyenin yarısının turuncu yarısının mavi gözüktüğü seçenek olması lazım 2 oyuncu için Artı 0 Eksi
Desparadise dedi: D Dostum klavyeyi iki kişi nasıl ayarlıyoruz deniyoruz olmuyor... Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama ayarlarda olması lazım normalde ayarlarda klavyenin hepsi mavi gözüküyor tek oyuncu için oradaki seçeneklerde klavyenin yarısının turuncu yarısının mavi gözüktüğü seçenek olması lazım 2 oyuncu için