TahaYigitAtasoy Femtopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım?
OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 11 Şubat 2021 #2 Evet güvenilir.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.762 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 Güvenilir. İstanbul'da yaşıyorsan Kanyon AVM'ye gidip dükkanından da alabilirsin.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #4 TahaYigitAtasoy dedi: OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir Mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Oradan bayağı pahalı bir laptop aldım ve sıkıntısı yok güvenilir çok iyi paketleme yapmışlardı. 2 günde gelmişti kargom.
TahaYigitAtasoy dedi: OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir Mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Oradan bayağı pahalı bir laptop aldım ve sıkıntısı yok güvenilir çok iyi paketleme yapmışlardı. 2 günde gelmişti kargom.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 11 Şubat 2021 #5 TahaYigitAtasoy dedi: OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... 2754TL'ye GittiGidiyor üzerinden VX3258 monitör aldım. Sorunsuz geldi ve anında kargoya verdiler.
TahaYigitAtasoy dedi: OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... 2754TL'ye GittiGidiyor üzerinden VX3258 monitör aldım. Sorunsuz geldi ve anında kargoya verdiler.
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #6 TahaYigitAtasoy dedi: OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
TahaYigitAtasoy dedi: OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
I InTheZone Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 21 11 Şubat 2021 #7 CanK26 dedi: Oradan bayağı pahalı bir laptop aldım ve sıkıntısı yok güvenilir çok iyi paketleme yapmışlardı. 2 günde gelmişti kargom. Genişletmek için tıkla... Laptop paketlemesini nasıl yapmışlardı? Ben de MSI almayı düşünüyorum fakat kargoda hasar görme veya iyi paketleyememeleri korkutuyor.
CanK26 dedi: Oradan bayağı pahalı bir laptop aldım ve sıkıntısı yok güvenilir çok iyi paketleme yapmışlardı. 2 günde gelmişti kargom. Genişletmek için tıkla... Laptop paketlemesini nasıl yapmışlardı? Ben de MSI almayı düşünüyorum fakat kargoda hasar görme veya iyi paketleyememeleri korkutuyor.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #8 InTheZone dedi: Laptop paketlemesini nasıl yapmışlardı? Ben de MSI almayı düşünüyorum fakat kargoda hasar görme veya iyi paketleyememeleri korkutuyor. Genişletmek için tıkla... 3 katlı paketlemişlerdi bayağı sağlamdı yani.
InTheZone dedi: Laptop paketlemesini nasıl yapmışlardı? Ben de MSI almayı düşünüyorum fakat kargoda hasar görme veya iyi paketleyememeleri korkutuyor. Genişletmek için tıkla... 3 katlı paketlemişlerdi bayağı sağlamdı yani.