OverGame güvenilir mi?

TahaYigitAtasoy

Femtopat
Daha fazla  
OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım?

OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir Mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım?

Oradan bayağı pahalı bir laptop aldım ve sıkıntısı yok güvenilir çok iyi paketleme yapmışlardı. 2 günde gelmişti kargom.

OverGame sitesi üzerinden beğendiğim bir mouse'u almak istiyorum. Şu anda indirimde olduğundan acele ediyorum. Alsam bir sorun yaşar mıyım?
2754TL'ye GittiGidiyor üzerinden VX3258 monitör aldım. Sorunsuz geldi ve anında kargoya verdiler.

Oradan bayağı pahalı bir laptop aldım ve sıkıntısı yok güvenilir çok iyi paketleme yapmışlardı. 2 günde gelmişti kargom.

Laptop paketlemesini nasıl yapmışlardı? Ben de MSI almayı düşünüyorum fakat kargoda hasar görme veya iyi paketleyememeleri korkutuyor.

Laptop paketlemesini nasıl yapmışlardı? Ben de MSI almayı düşünüyorum fakat kargoda hasar görme veya iyi paketleyememeleri korkutuyor.

3 katlı paketlemişlerdi bayağı sağlamdı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…