OverGame güvenilir mi?

Daha fazla  
Uzun süredir hakkında pek yorum yapılmamış bir site olduğundan fikir sormak için açtım konuyu.
Bu klavyeyi alacağım. Kendileri MSI yetkili satıcısı. Fakat sürekli Hepsiburada, Amazon gibi büyük şirketlerden alışveriş yaptığımdan dolayı pek güvenemiyorum işin aslı. Klavyenin burada satış fiyatı 1100₺ fakat Amazon 1200₺ satmakta. İleride gerek garantisinde gerek arızalı ürün değişiminde beni uğraştırmayacak bir site ise buradan alacağım, aksi takdirde Amazon'u tercih edeceğim. Klavyenin yurt dışı fiyatı patladı gitti çünkü Türkiye'de bile şu anda sadece bu 2 sitede ucuz diğer siteler hep 1500₺'nin üzerinde satış yapıyor.

Daha önce oyun almıştım ve bir sıkıntı çıkmamıştı.

https://www.hepsiburada.com/msi-vig...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.87
Hepsiburada da aynı fiyat, ayrıca kargo da bedava.

İstanbul'da yaşıyorsan Kanyon AVM'de mağazaları var, istersen oradan da alabilirsin.
Malesef, karamanda yaşıyorum. Amazon yüzümüzü kara çıkarmaz ne kadar yetkili satıcı olmasa da ama emin olamıyor insan yine de. Buralar ucuz acaba dolandırılabilir miyim kafasındayım şu an.

benim alacağım ürün TKL model. Lüks olduğu için değil klavyeyle farem arada çarpışıyor o alanı ne kadar genişletirsem daha rahat edeceğim ondan TKL tercih ediyorum yoksa bozulan klavyemin sıfırından alıp geçecektim.

Overgame güvenilir diye biliyorum bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, kendileri Ekin Kollama adlı bir YouTubera sponsorluk yapıyorlardı.

Tam alacağım esnada dakikalar içinde Amazonun satışı sonlandı. Fakat OverGame, Amazon üzerinden de satışını yapıyor. En son iade şartları değişmişti eskisi gibi iade yapılmıyordu. Sizce üründe arıza çıkma durumunda Amazon destek çıkar mı? Ona göre sipariş vereceğim.

Arkadaşlar başka bir satıcıdan aldım kendileri sabahtan attığım mesaja henüz cevap vermediği için. OverGame firması sitelerinde ürün kusurlu olması taktirde kargocuya tutanak tutturarak iade edebilirsiniz aksi takdirde iade kabul edemiyoruz diye belirtmişler. Başka bir aynı fiyattan satan satıcının 14 gün içinde üründe bir kusur farkedilmesi şeklinde bize kargolayabilirsiniz, aksi takdirde iade kabul etmeyiz onayını aldım. Tabiki gönlüm 50 lira fazla verip Amazondan almaktan yanaydı ama stoklarında olmadığını belirttiler yine de canları sağolsun. Bu arada artık hiçbir perakende sitesi satıcının iade koşuluna karışmıyor. Benim gibi elektronik ürün alırken satıcıyla iletişim kurmanızı öneririm. Amazon destek ekibi ile konuştuğumda hiçbir şekilde ekstra iade garantisi veremediklerini belirttiler. Sadece satıcının daha ılımlı yaklaşacağını aracı olarak destek olacaklarını belirttiler.

"Amazon" kendi adına değil başka satıcının sattığı üründe koşulsuz iade garantisi veremiyor. Kendi sattıkları üründe alıcının ülkesine bakmaksızın 14 gün koşulsuz iade süresi vardır yazmışlar yanlış anlaşılmasın.

Bir düzeltme: OverGame cevap verdi aynı güvenceyi kendileri de veriyor. Arıza çıkma durumunda iade edebilme hakkınız hala bulunuyor denildi. Kargo kontrolü gerekmeksizin.

Ürünü farklı bir mağazadan sipariş ettim ve mağaza sağolsun ilanda tkl yazmasına rağmen düz modeli yani tkl olmayanı yolladı. Geri iadesini başlattım ve hemen indirimi bitmeden Overgame'in kendi sitesi üzerinden yenisini sipariş verdim şu an geldi sıkıntısız sıfır halde klavye beklediğimden daha farklı hissettiriyor dedikleri gibi farklı tuşlara basıyorsunuz sürekli ama ilk izlenimim güzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…