E EmirhanMelih Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar Overgame üzerinden keycap siparişi vermiştim. Daha sonra EFT ile ödeme yapmam gerekiyor fakat almaktan vazgeçtim. Siparişi iptal etmem için ne gerekiyor? Yoksa ödemeyi yapmadığım için otomatik olarak iptal olacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024
Arkadaşlar Overgame üzerinden keycap siparişi vermiştim. Daha sonra EFT ile ödeme yapmam gerekiyor fakat almaktan vazgeçtim. Siparişi iptal etmem için ne gerekiyor? Yoksa ödemeyi yapmadığım için otomatik olarak iptal olacak mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.797 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 1 Ocak 2024 #2 Ödeme yapmazsanız siparişiniz otomatik iptal edilir zaten. Eğer size süre verilmediyse arayıp durumu bildirebilirsiniz.
Ödeme yapmazsanız siparişiniz otomatik iptal edilir zaten. Eğer size süre verilmediyse arayıp durumu bildirebilirsiniz.