tworkie Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Merhaba, bugün Overgame sitesinden bir ürün aldım fakat fotoğrafa kanarak yanlış ürün aldığımı az önce fark ettim. Sitede nasıl siparişi iptal edebileceğimi bulamadım. Bilen var mı?
Merhaba, bugün Overgame sitesinden bir ürün aldım fakat fotoğrafa kanarak yanlış ürün aldığımı az önce fark ettim. Sitede nasıl siparişi iptal edebileceğimi bulamadım. Bilen var mı?
Çözüm tworkie 3 Mart 2024 Cumartesi Müşteri destek hattına Whatsapp üzerinden sipariş nomu belirterek iptal etmek istediğimi ilettim. Bu akşam paramı iade ettiler.
Cumartesi Müşteri destek hattına Whatsapp üzerinden sipariş nomu belirterek iptal etmek istediğimi ilettim. Bu akşam paramı iade ettiler.
7 749715 Picopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 999 Çözümler 5 2 Mart 2024 #2 Destek hatları varmış zaten gün içinde arayıp anlat yardımcı olurlar ama yarın pazar büyük ihtimalle kapalıdır pazartesi denersin. Artı 0 Eksi
Destek hatları varmış zaten gün içinde arayıp anlat yardımcı olurlar ama yarın pazar büyük ihtimalle kapalıdır pazartesi denersin.
KS KS tworkie Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 Cumartesi Müşteri destek hattına Whatsapp üzerinden sipariş nomu belirterek iptal etmek istediğimi ilettim. Bu akşam paramı iade ettiler. Artı 0 Eksi Çözüm
Cumartesi Müşteri destek hattına Whatsapp üzerinden sipariş nomu belirterek iptal etmek istediğimi ilettim. Bu akşam paramı iade ettiler.