S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 31 Ekim 2020 #21 Elektrikci_Hasan dedi: Konu, iç savaş çıkarma niteliği taşıyor. Yine de yazalım ; İskender kebap ile kokoreç diyorum. Genişletmek için tıkla... Kızgın atmaya gönlüm el vermedi Hasan hocama, yoksa kokoreç ve iskendere lafım yok. @BalikSushisi Sushi diyorlar, seri kızgın hocam!
Elektrikci_Hasan dedi: Konu, iç savaş çıkarma niteliği taşıyor. Yine de yazalım ; İskender kebap ile kokoreç diyorum. Genişletmek için tıkla... Kızgın atmaya gönlüm el vermedi Hasan hocama, yoksa kokoreç ve iskendere lafım yok. @BalikSushisi Sushi diyorlar, seri kızgın hocam!
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #22 techno3030 dedi: Tek lahmacun ile nasıl doyuyorlar, anlamıyorum. 3 tane minimum bence. O fiyata da Adana alırsın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Doyamıyorum ben Başka bir şey olsa yerim hani ama lahmacun benim mideme çok ağır geliyor. Başta aklıma gelmedi, kokoreç diyorum ben de.
techno3030 dedi: Tek lahmacun ile nasıl doyuyorlar, anlamıyorum. 3 tane minimum bence. O fiyata da Adana alırsın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Doyamıyorum ben Başka bir şey olsa yerim hani ama lahmacun benim mideme çok ağır geliyor. Başta aklıma gelmedi, kokoreç diyorum ben de.
fidelcastro Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 31 Ekim 2020 #23 Elektrikci_Hasan dedi: Konu, iç savaş çıkarma niteliği taşıyor. Yine de yazalım ; İskender kebap ile kokoreç diyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce kokoreç yemedim ama iskendere de overrated demeyin bence hocam.
Elektrikci_Hasan dedi: Konu, iç savaş çıkarma niteliği taşıyor. Yine de yazalım ; İskender kebap ile kokoreç diyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce kokoreç yemedim ama iskendere de overrated demeyin bence hocam.
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #24 BalikSushisi dedi: 3 ne hocam? Boyunuz kaçtı sizin ? Gerçi lahmacunun da boyutu önemli. Kürek gibi olanlar da var, fındık kadar olanlar da. Genişletmek için tıkla... 3 Normal zaten. Ama yeşillikli ve yanında büyük ayran içersen karnın şişer 2 tane falan olur.
BalikSushisi dedi: 3 ne hocam? Boyunuz kaçtı sizin ? Gerçi lahmacunun da boyutu önemli. Kürek gibi olanlar da var, fındık kadar olanlar da. Genişletmek için tıkla... 3 Normal zaten. Ama yeşillikli ve yanında büyük ayran içersen karnın şişer 2 tane falan olur.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 31 Ekim 2020 #25 BalikSushisi dedi: 3 ne hocam? Boyunuz kaçtı sizin ? Gerçi lahmacunun da boyutu önemli. Kürek gibi olanlar da var, fındık kadar olanlar da. Genişletmek için tıkla... Hep kürek yerim, boyumu boşverin. Cüceyim işte.
BalikSushisi dedi: 3 ne hocam? Boyunuz kaçtı sizin ? Gerçi lahmacunun da boyutu önemli. Kürek gibi olanlar da var, fındık kadar olanlar da. Genişletmek için tıkla... Hep kürek yerim, boyumu boşverin. Cüceyim işte.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 31 Ekim 2020 #26 Adana Kebap.
Lynoxthismisha Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 231 31 Ekim 2020 #27 Astroscott dedi: Doyamıyorum ben başka bir şey olsa yerim hani ama lahmacun benim mideme çok ağır geliyor. Başta aklıma gelmedi, kokoreç diyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Lahmacun hamur ile yapıldığı için mideye çok ağır gelebilir normal.
Astroscott dedi: Doyamıyorum ben başka bir şey olsa yerim hani ama lahmacun benim mideme çok ağır geliyor. Başta aklıma gelmedi, kokoreç diyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Lahmacun hamur ile yapıldığı için mideye çok ağır gelebilir normal.
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #28 fidelcastro dedi: Daha önce kokoreç yemedim ama iskendere de overrated demeyin bence hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin yiyin. Çok güzel bir nimet. Pişman olmazsınız.
fidelcastro dedi: Daha önce kokoreç yemedim ama iskendere de overrated demeyin bence hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin yiyin. Çok güzel bir nimet. Pişman olmazsınız.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 31 Ekim 2020 #29 YavuzSelim18 dedi: Hocam kesin yiyin. Çok güzel bir nimet. Pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Kokoreçten zehirlenmişliğim var. Önermeyin şu yemeği.
YavuzSelim18 dedi: Hocam kesin yiyin. Çok güzel bir nimet. Pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Kokoreçten zehirlenmişliğim var. Önermeyin şu yemeği.
fidelcastro Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 31 Ekim 2020 #30 YavuzSelim18 dedi: Hocam kesin yiyin. Çok güzel bir nimet. Pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Güzel bir yer bulsam yiyeceğim hocam da bizim buradakiler hep gece alkollüler için hizmet veren dolmuşlar.
YavuzSelim18 dedi: Hocam kesin yiyin. Çok güzel bir nimet. Pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Güzel bir yer bulsam yiyeceğim hocam da bizim buradakiler hep gece alkollüler için hizmet veren dolmuşlar.