A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 31 Ekim 2020 #41 Benim için hamburger. Küçücük ekmek arası köfteye o kadar para vermem.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 31 Ekim 2020 #42 BalikSushisi dedi: Doğru ama yine de keşke Mountain Dew demeseydiniz. Kalorisi çok az ve tadı da fena değil. Her şeyin yanında içilebilir . Genişletmek için tıkla... Bence overrated. O fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Yabancılarda belki ucuzdur, o zaman içilebilir tadı hoş ve kalorisi düşük. Ama Türkiye'de aşırı gereksiz pahalı. Doritos + Mountain Dew ayrılmaz ikilidir zaten xD.
BalikSushisi dedi: Doğru ama yine de keşke Mountain Dew demeseydiniz. Kalorisi çok az ve tadı da fena değil. Her şeyin yanında içilebilir . Genişletmek için tıkla... Bence overrated. O fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Yabancılarda belki ucuzdur, o zaman içilebilir tadı hoş ve kalorisi düşük. Ama Türkiye'de aşırı gereksiz pahalı. Doritos + Mountain Dew ayrılmaz ikilidir zaten xD.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 31 Ekim 2020 #43 Jkd Main dedi: O ne? Yeniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yutuluyor.
alperkrt17 Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 592 Çözümler 2 31 Ekim 2020 #44 darksoulselami dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Suç.
jeffington Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 349 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Ekim 2020 #45 Ali Pınar dedi: Benim için hamburger. Küçücük ekmek arası köfteye o kadar para vermem. Genişletmek için tıkla... Zaten Murger Ming'e giderek büyük ve doyurucu bir burger yiyemezsiniz Amerika'ya gitmeniz gerek. Butik Hamburgerciler'de daha iyisi oluyor.
Ali Pınar dedi: Benim için hamburger. Küçücük ekmek arası köfteye o kadar para vermem. Genişletmek için tıkla... Zaten Murger Ming'e giderek büyük ve doyurucu bir burger yiyemezsiniz Amerika'ya gitmeniz gerek. Butik Hamburgerciler'de daha iyisi oluyor.
DarkPythonOffiziel Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Jefe de Todos Los Jefes. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Expert 31 Ekim 2020 #46 fidelcastro dedi: Ne yaptınız hocam? Önceden oturdu mu yarım kilo çekirdek çitlerdim sivilce sorunu çıkınca bıraktım şu an özlemini çekiyorum. Çekirdek candır ya. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten sivilce istemiyorum ben . Ayrıca pek lezzetli bir tadı da yok.
fidelcastro dedi: Ne yaptınız hocam? Önceden oturdu mu yarım kilo çekirdek çitlerdim sivilce sorunu çıkınca bıraktım şu an özlemini çekiyorum. Çekirdek candır ya. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten sivilce istemiyorum ben . Ayrıca pek lezzetli bir tadı da yok.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 31 Ekim 2020 #47 Frik dedi: İnsanların çokça övdüğü ama aslında o kadar güzel olmayan (overrated) yiyecekler nelerdir? Ben başlıyorum, bunu dediğim için kaç yıl ban yerim bilmem; Lahmacun. Genişletmek için tıkla... Sırf bu yazı yüzünden cinayet işleyebilecek insanlar tanıyorum hocam yapma!
Frik dedi: İnsanların çokça övdüğü ama aslında o kadar güzel olmayan (overrated) yiyecekler nelerdir? Ben başlıyorum, bunu dediğim için kaç yıl ban yerim bilmem; Lahmacun. Genişletmek için tıkla... Sırf bu yazı yüzünden cinayet işleyebilecek insanlar tanıyorum hocam yapma!
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.911 Makaleler 2 Çözümler 9 31 Ekim 2020 #48 Etli ekmek Kayseri'deki kıymalı ile aynı şey.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 31 Ekim 2020 #49 Frik dedi: İnsanların çokça övdüğü ama aslında o kadar güzel olmayan (overrated) yiyecekler nelerdir? Ben başlıyorum, bunu dediğim için kaç yıl ban yerim bilmem; Lahmacun. Genişletmek için tıkla... İzmir bombası. Yapılışını görürken 2 damarım tıkandı.
Frik dedi: İnsanların çokça övdüğü ama aslında o kadar güzel olmayan (overrated) yiyecekler nelerdir? Ben başlıyorum, bunu dediğim için kaç yıl ban yerim bilmem; Lahmacun. Genişletmek için tıkla... İzmir bombası. Yapılışını görürken 2 damarım tıkandı.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 31 Ekim 2020 #50 Elektrikci_Hasan dedi: Konu, iç savaş çıkarma niteliği taşıyor. Yine de yazalım ; İskender kebap ile kokoreç diyorum. Genişletmek için tıkla... Kokoreç e katılıyorum ama iskender kebap yenilebilecek en iyi yemek bence. Benim evimi bulana ısmarlayabilirim.
Elektrikci_Hasan dedi: Konu, iç savaş çıkarma niteliği taşıyor. Yine de yazalım ; İskender kebap ile kokoreç diyorum. Genişletmek için tıkla... Kokoreç e katılıyorum ama iskender kebap yenilebilecek en iyi yemek bence. Benim evimi bulana ısmarlayabilirim.