Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 31 Ekim 2020 #61 Başlığı "Sevmediğiniz Yiyecekler" yapsak mesajlar hiç sırıtmayacak. Benden de kokoreç gelmiş olsun.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 31 Ekim 2020 #62 Pizza
fidelcastro Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 31 Ekim 2020 #63 LastPlayer dedi: Pizza Genişletmek için tıkla... Ben de evde yapılan pizzalar dışında yemiyorum hocam. Dışarıdakiler hiç güzel gelmiyor. Nesini bu kadar seviyorlarsa.
LastPlayer dedi: Pizza Genişletmek için tıkla... Ben de evde yapılan pizzalar dışında yemiyorum hocam. Dışarıdakiler hiç güzel gelmiyor. Nesini bu kadar seviyorlarsa.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 31 Ekim 2020 #64 fidelcastro dedi: Ben de evde yapılan pizzalar dışında yemiyorum hocam. Dışarıdakiler hiç güzel gelmiyor. Nesini bu kadar seviyorlarsa. Genişletmek için tıkla... Sadece hamur oluyor dışarı da yapılanlar. Ben iki dilim yesem kalkasım geliyor.
fidelcastro dedi: Ben de evde yapılan pizzalar dışında yemiyorum hocam. Dışarıdakiler hiç güzel gelmiyor. Nesini bu kadar seviyorlarsa. Genişletmek için tıkla... Sadece hamur oluyor dışarı da yapılanlar. Ben iki dilim yesem kalkasım geliyor.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 31 Ekim 2020 #65 İskender üstüne terayağını boca ediyorlar pek sevmem.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 31 Ekim 2020 #66 Çiğ Köfteyi Suşi gibi yapınca 250 TL oluyormuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan BULGUR LAN BU! SEN SALÇALI BULGURU 250 LİRAYA MI YİYORSUN EY VİCDANSIZ!
Çiğ Köfteyi Suşi gibi yapınca 250 TL oluyormuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan BULGUR LAN BU! SEN SALÇALI BULGURU 250 LİRAYA MI YİYORSUN EY VİCDANSIZ!
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #67 Niye kızgın atıyorsunuz bana göre öyle size göre değil. Beğeni çubuğu kıpkırmızı oldu işe bak.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 31 Ekim 2020 #68 Bad adında ki bir yemek. Çevremde "şöyle güzel, böyle güzel" diyenler var. Ama iğrenç geliyor gözüme açıkçası. Aha böyle bir şey; Sürprizbozan: Mideniz bulanabilir. Midem kalktı arkadaşlar.
Bad adında ki bir yemek. Çevremde "şöyle güzel, böyle güzel" diyenler var. Ama iğrenç geliyor gözüme açıkçası. Aha böyle bir şey; Sürprizbozan: Mideniz bulanabilir. Midem kalktı arkadaşlar.
fidelcastro Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 31 Ekim 2020 #69 PossibleTurco dedi: Bad adında ki bir yemek. Çevremde "şöyle güzel, böyle güzel" diyenler var. Ama iğrenç geliyor gözüme açıkçası. Aha böyle bir şey; Sürprizbozan: Mideniz bulanabilir. Eki Görüntüle 721541 Midem kalktı arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İlk defa görüyorum hocam nasıl bir şey?
PossibleTurco dedi: Bad adında ki bir yemek. Çevremde "şöyle güzel, böyle güzel" diyenler var. Ama iğrenç geliyor gözüme açıkçası. Aha böyle bir şey; Sürprizbozan: Mideniz bulanabilir. Eki Görüntüle 721541 Midem kalktı arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İlk defa görüyorum hocam nasıl bir şey?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 31 Ekim 2020 #70 fidelcastro dedi: İlk defa görüyorum hocam nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi salçalı suyun içine bulgur, marul, domates, limon, soğan, mercimek, nane, kimyon, karabiber, ceviz koyuyorlar böyle bir yemek oluşuyor. Tadı kesinlikle bana göre değil. Görüntüsü de midemi kaldırıyor.
fidelcastro dedi: İlk defa görüyorum hocam nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi salçalı suyun içine bulgur, marul, domates, limon, soğan, mercimek, nane, kimyon, karabiber, ceviz koyuyorlar böyle bir yemek oluşuyor. Tadı kesinlikle bana göre değil. Görüntüsü de midemi kaldırıyor.