Overrated oyunlar hangileri?

Witcher 3 - > Güzel oyun ama gereksiz abartılıyor. Oyna geç.

God of War - > Bence çok abartılıyor ortalama bir oyun. Grafik olarak çok iyi ama onun dışında abartıldığını düşünüyorum

Days Gone - > Bu oyunda aşırı underrated, yani harika bir oyun oturup 2 kere bitirdim. Her şeyiyle mükemmel. Belki de zombi salgını kavramı çok kullanılıp sıktığı için ilgi görmedi bilemiyorum konsepte sıkılana lafım yok ama onun dışında oyun dört dörtlük.

Overrated bana kalırsa kişisel zevklere göre değiştiğinden çok isabetli karar verilmesi mümkün değil. Bir de oyunları çıktığı zamanlara ve ozamanın teknolojisine göre düşünmek gerekiyor. Witcher 3 herkese hitap eden bir oyun değil misal, fakat çıktığı dönemi bırak (2015) hala günümüzde çok iyi grafiklere sahip bir oyun.
Baldurs Gate 3 çok iyi eleştiler aldı misal, fakat oyun beni içine çekmiyor, teknik açıdan hikaye açısından oynanış açısından baktığımda evet çok iyi bir oyun fakat bana kendini oynatmadıktan sonra ben Baldurs Gate 3 çok beğendim diyemem. Demem o ki dediğim şekilde bana hitap etmeyen oyuna kolaylıkla Overrated diyebilirim ama bu genele bakıldığında isabetli olmaz.
İlla bir oyun ismi söylemem gerekse Palworld diyebilirim son zamanlardaki. Zaten balon misali söndü gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı