Overwatch 1 nereden alınır?

Batın_Gürbüz

Hectopat
Öncelikle merhaba ben Overwatch 1 almak istiyorum ama Battle net beni Overwatch 2 watchpoint pack almaya yönlendiriyor yardımcı olur musunuz?
Overwatch 2 watchpoint aldığımda Overwatch 1 hesabıma otomatik olarak geliyor mu acaba?

Ow2 Ekimde çıkıyor yanılmıyorsam ve f2p olacak. Ow 1 satıştan kalktı. Sadce dediğiniz paket var 400 tl gibi bir fiyata satılıyor.

Watchpoint paketi içinde Overwatch Legendary Edition lisansı da dahil. Yani alırsanız 1. oyuna da sahip oluyorsunuz. Biraz daha beklerim diyorsanız 4 Ekim'de oyun oynaması ücretsiz oluyor. Watchpoint paketinde ekstradan 2. oyunda gelecek Battle Pass için 2000 sanal para veriyor, bu parayla her sezon 1000 para olmak üzere toplam 2 sezonluk Battle Pass'i açabiliyorsunuz bir de 2 tane legendary skin veriyor. Karar sizin, Battle Pass ve skin benim için önemli değil ben oyunun çıkmasını beklerim diyorsanız 4 Ekim'de ücretsiz oynayabilirsiniz dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…