ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 9 Ekim 2022 #1 RAM 8GB Ekran kartı RX 560 Anakart EX-A320M-GAMING İşlemci R5 3500X Overwatch 2 açılıyor 5-10dk oynuyorum sonra kendiliğinden kapanıyor. Antivirüs yazılımını kapattım, driver güncelledim, dosya bütünlüğünü doğruladım hala aynı Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Overwatch 2 açılıyor 5-10dk oynuyorum sonra kendiliğinden kapanıyor. Antivirüs yazılımını kapattım, driver güncelledim, dosya bütünlüğünü doğruladım hala aynı
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 9 Ekim 2022 #2 ExcellentRatio dedi: Overwatch 2 açılıyor 5-10dk oynuyorum sonra kendiliğinden kapanıyor. Antivirüs yazılımını kapattım, driver güncelledim, dosya bütünlüğünü doğruladım hala aynı Genişletmek için tıkla... Process Monitor raporu paylaşın inceleyelim. Artı 0 Eksi
ExcellentRatio dedi: Overwatch 2 açılıyor 5-10dk oynuyorum sonra kendiliğinden kapanıyor. Antivirüs yazılımını kapattım, driver güncelledim, dosya bütünlüğünü doğruladım hala aynı Genişletmek için tıkla... Process Monitor raporu paylaşın inceleyelim.
KS KS ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 9 Ekim 2022 #3 Befehle dedi: Process Monitor raporu paylaşın inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam? Artı 0 Eksi
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 633 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2022 #4 ExcellentRatio dedi: Nasıl yapıcam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ExcellentRatio dedi: Nasıl yapıcam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 9 Ekim 2022 #5 Process Monitor'u acıp oyunu acmaya calıstıgım zaman bu hatayı alıyorum. ExcellentRatio dedi: Process Monitor'u acıp oyunu acmaya calıstıgım zaman bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... @Befo @Befehle Son düzenleme: 9 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Process Monitor'u acıp oyunu acmaya calıstıgım zaman bu hatayı alıyorum. ExcellentRatio dedi: Process Monitor'u acıp oyunu acmaya calıstıgım zaman bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... @Befo @Befehle
S Seyitk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 37 9 Ekim 2022 #6 ExcellentRatio dedi: Eki Görüntüle 1539401 Process Monitor'u acıp oyunu acmaya calıstıgım zaman bu hatayı alıyorum. @Befo @Befehle Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende alıyorum oyun pencereli modda çalışıp 5 dk sonra kapanıyor ve internette RzChromaSDK.dll diye bir dosya siliyorlar fakat su anlık bulamadım herhangi bir çözümü var mıdır acaba. Artı 0 Eksi
ExcellentRatio dedi: Eki Görüntüle 1539401 Process Monitor'u acıp oyunu acmaya calıstıgım zaman bu hatayı alıyorum. @Befo @Befehle Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende alıyorum oyun pencereli modda çalışıp 5 dk sonra kapanıyor ve internette RzChromaSDK.dll diye bir dosya siliyorlar fakat su anlık bulamadım herhangi bir çözümü var mıdır acaba.
Livathron Yoctopat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #7 Aynı hatayı ben de alıyorum. Yardımcı olun lütfen. Befehle dedi: Process Monitor raporu paylaşın inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Process Monitor açınca çalışmıyor oyun Oyuna girdikten 5 dakika maksimum ondan sonra bir anda atıyor hata da vermiyor Son düzenleme: 12 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Aynı hatayı ben de alıyorum. Yardımcı olun lütfen. Befehle dedi: Process Monitor raporu paylaşın inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Process Monitor açınca çalışmıyor oyun Oyuna girdikten 5 dakika maksimum ondan sonra bir anda atıyor hata da vermiyor