Çözüldü Overwatch 2 güncellemesi virüslü olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

therdi

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Pc donanım
Arkadaşlar Battlenet'ten ilginç bir güncelleme geldi. 2.50 GB'lık bu güncellemeyi 93.85 KB ile indirmeye çalışıyor. Dosya virüslü olabilir mi? Normalde indirme hızı 10.MB sebebi nedir durdurdum bende indirmeyi fanları çalıştırıyor bir de işlemci deli gibi çalışmaya başlıyor?

Normalde güncelleme play yazısının içinde oluyordu Update yazıyordu şimdi yazının altında bir güncelleme daha geldi indirme hızı da çok düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Virüsle ne alakası var? Battle.net gibi bir programdan ne virüsü inebilir? Oyuna gelecek içerikleri önceden indirebilmek için pre-release content adında indirme yapıyor, bu güncellemeler daha sonradan günü geldiğinde aktif oluyor yani ön indirme gibi düşünebilirsiniz bunu, şu anlık oyununuza etki etmiyor. 100 KB ile indirmesinin sebebi ise ön indirme olduğu için sınırlı hız ile indiriyor, siz isterseniz bunu ayarlardan kaldırabilirsiniz. Sol üstten Battle.net logosuna tıklayın ve Settings'e girin, Download kısmından Network Bandwith kısmındaki Limit download Bandwitch'in tikini kaldırın.
Güncelleme offical programdan yükleniyor.
Firma böyle bir hata yapmaz, neden güncelleme ile size virüs sokmak istesin?
Rahat olun.

Güncelleme offical programdan yükleniyor.
Firma böyle bir hata yapmaz, neden güncelleme ile size virüs sokmak istesin?
Rahat olun
10 kb ile indirme yapıyor 2 gb bitiremedi bende durdurdum ondan dolayı sebebi nedir bunun ?

Virüsle ne alakası var? Battle.net gibi bir programdan ne virüsü inebilir? Oyuna gelecek içerikleri önceden indirebilmek için pre-release content adında indirme yapıyor, bu güncellemeler daha sonradan günü geldiğinde aktif oluyor yani ön indirme gibi düşünebilirsiniz bunu, şu anlık oyununuza etki etmiyor. 100 KB ile indirmesinin sebebi ise ön indirme olduğu için sınırlı hız ile indiriyor, siz isterseniz bunu ayarlardan kaldırabilirsiniz. Sol üstten Battle.net logosuna tıklayın ve Settings'e girin, Download kısmından Network Bandwith kısmındaki Limit download Bandwitch'in tikini kaldırın.

Çözüm

Hocam aynı sorun bende yaşadım ayarlara girin otomatik kısıtlama açılmış bende de ben açmadığım taktirde açıktı kapatın düzeliyor.

Hocam aynı sorun bende yaşadım ayarlara girin otomatik kısıtlama açılmış bende de ben açmadığım taktirde açıktı kapatın düzeliyor.

Call of ve over oyunlarını Update yaptı hızlı bir şekilde sadece bunu yavaş indiriyor.

Call of ve over oyunlarını Update yaptı hızlı bir şekilde sadece bunu yavaş indiriyor.

Hocam o önyükleme olduğu için ayarlardan önyükleme hız limitini kaldırın yani güncelleme şimdi geldi ama atıyorum 3 gün sonra aktif olacak.

Bende CoD yüklerken son kısımlar böyle olmuştu sorun olmaz işte biraz sıkıntılı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…