Overwatch 2 vs Apex Legends

Evou

Hectopat
Bu iki oyundan birine baslamak istiyorum, hem bilgisayara hem PS'a yukleyecegim. Overwatch 2 eskiden cok oynuyordum Apex Legends'in da mobilini baya oynuyordum. Su an hangisi daha oynanabilir, hangisini tavsiye edersiniz?

Bu iki oyundan birine baslamak istiyorum, hem bilgisayara hem PS'a yukleyecegim. Overwatch 2 eskiden cok oynuyordum Apex Legends'in da mobilini baya oynuyordum. Su an hangisi daha oynanabilir, hangisini tavsiye edersiniz?
Overwatch çok daha keyifli bence. Rank kastıkça güzel oluyor tek başına bir şey yapamıyorsun takımla koordine oynaman gerekiyor bu olay çok güzel bence.

Overwatch çok daha keyifli bence. Rank kastıkça güzel oluyor tek başına bir şey yapamıyorsun takımla koordine oynaman gerekiyor bu olay çok güzel bence.
Konsolda oynarken aim assist oluyor mu? Bi de 60 fps oynanir mi?

İkisi de çok keyifli. Overwatch bence ilk zamanlarda daha keyifliydi. Baya rank kasmıştım o zamanlar. Şuan sadece 1 arkadaş davet ederse giriyorum. Apexi çok oynuyorum bu aralar. Movement techler falan aşırı sarıyor. Bemce konsolda oynama ama. Fps oyunları konsolda sarmaz.

Hem bilgisayarda oynayacagim hem konsol. Sanirim en mantiklisi OW2'yi PC'ye yuklemem, Apex'i de konsola. OW2'de aim assist yokmus.

Hem bilgisayarda oynayacagim hem konsol. Sanirim en mantiklisi OW2'yi PC'ye yuklemem, Apex'i de konsola. OW2'de aim assist yokmus.
Apexi de bilgisayarda oyna. Konsolda iyi değilsen içinden geçiyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…