Overwatch %75'e varan indirim

Makaleler
42
15 Haziran'a kadar kadar geçerli indirimde oyunun standart versiyonunu edinmek isteyenler 199 TL yerine 159 TL, Legendary Edition almak isteyenler 399 TL yerine 199 TL ödeyecek. Standart versiyona sahip olup da Legendary Edition yükseltmesi yapmak isteyenler 200 TL yerine 50 TL ödeyecek.

Legendary Edition'ın klasikten farkı toplamda 15 farklı kostüm barındırması. Bunların 5 tanesi legendary, 5 tanesi epic, 5 tanesi de normal kostümler.

Overwatch 2 çıktığında oyuna sahip olanlar ücretsiz geçebilecekler, şu anda kapalı betada davet edilenler oynayabilir.

Screenshot_3.png

Alınca direkt oynayabiliyor muyuz yoksa çıkmadı mı?

Normal Overwatch oynayabiliyorsun tabii ki. İkincisi henüz kapalı beta testinde, ben erişim için başvuru yapmıştım fakat herkese dönmüyorlar.

İkinci oyunda kesin geçerli olacak mı emin misiniz?

Evet multiplayer oynayabileceksin. Yalnızca tek kişilik hikaye modu mu gelecekmiş sanırım onun için ek ücret ödenecek.

OW çıktığı günden beri oynuyorum. OW 2 beta oynuyorum. Şöyle söyleyeyim. OW' nin ölmesinin sebebi dengelemedeki yanlış kararlar, gelen güncellemelerin azalması (azalmasının sebebi 2. oyun). OW 2 çok güzel bir yol izlemiş be oyun bayağı değişmiş. Çıkınca bayağı güzel oynanabilir bir oyun gibi duruyor. Ben betadan bayağı zevk aldım.

Standart paketin alınmasını öneririm. Legendary paketteki kostümler bayağı kötü kostümler zaten kullanan insan çok az. Oyun içi çıkaracağınız kostümler genelde daha güzel oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı