Overwatch Alınır mı?

Emirhan4K

Hectopat
Daha fazla  
Multiplayer oyunlarla pek aram yok ama 2-3 saat stres gidermek için kafamı dağıtmak için Overwatch almayı düşünüyorum alacaksam tek başıma oynayacağım benim merak ettiğim parasına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Paladins oynayabilirsin.Hem paran cebinde kalır hem de sters atmaya bire bir.Oyun parasına değer fakat sürekli oynamıyacağın oyuna o kadar para vermemelisin bence.

Kafanı dağıtacak oyun arıyorsan DOOM alabilirsin, Rocket League çerezlik ve zevkli gerçekten bağımsız yapıt aslında ama baş tacı bir yapım bana göre sorunsuz ve destek hiç kesilmedi. Overwatch bende alacaktım fakat arada free weekend yapıyorlar hatta yakınlarda gene yapıyorlardı sanırım(Bu hafta için). Quake Champions çıkacak onu bekleyebilirsin bedava olarak çıkış yapacak o da DOOM tarzı ve stres atmalıktır.

Gaza gelip 220 TL verdiğim oyun... Kötü değil fakat AKN kısıtlıysa hiç almayınız. Haftada en az 1 GB güncelleme mi olur yahu?

Overwatch parasını köküne kadar hakeden çok nadir oyunlardan birisi. Rezalet olan hiçbir yönü yok hem ciddi rekabet yönünden üst düzey, hemde eğlencenin dibine vurulan nadir oyunlardan biri kesinlikle, hiçbir oyunda göremeyeceğin de bir oyuncu kitlesi var bütçen varsa düşünme bile.;) (Beta oyuncusuyum bu arada 1, 2 saat oynayıp yorum yapan tiplerden değilim.)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı