Lrne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #11 Saçların beyazlayınca, bu yorumumu hatırla. Fiyatının hakkını verir.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #12 Gameplay izle hoşuna gittiyse alabilirsin birde az süre oynayacaksan alma. Fiyatının hakkını veren bir oyun değil bence..
Gameplay izle hoşuna gittiyse alabilirsin birde az süre oynayacaksan alma. Fiyatının hakkını veren bir oyun değil bence..
Lrne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #13 ThE bEsT dedi: Gameplay izle hoşuna gittiyse alabilirsin birde az süre oynayacaksan alma. Fiyatının hakkını veren bir oyun değil bence.. Genişletmek için tıkla... Fanboyu falan değilim sadece merak ettim neden hakkını vermiyor? 2 yıl dolu dolu oynadım çok az oyun bu kadar fiyatının karşılığını veriyor bence.
ThE bEsT dedi: Gameplay izle hoşuna gittiyse alabilirsin birde az süre oynayacaksan alma. Fiyatının hakkını veren bir oyun değil bence.. Genişletmek için tıkla... Fanboyu falan değilim sadece merak ettim neden hakkını vermiyor? 2 yıl dolu dolu oynadım çok az oyun bu kadar fiyatının karşılığını veriyor bence.