Merhaba arkadaşlar. Ben bu oyunu 2013'den beri oynuyorum. Oynaya oynaya kendimi geliştirdim ve Legendery Eagle Master'a kadar geldim. Oyunda hiçbir zaman hile kullanmadım. CS:GO'da esea ve faceit'e para veren premium alan biriyim. Bir diğer yeni sıfır açtığım hesabı da MG1 yaptım rekabetcide. Faceit ve eseada oynaya oynaya iyice kendimi geliştirdim. CS:GO'da hile kullanmadığım halde 'Overwatch' yedim haksız yere. GTA 5 bile oynuyorum arada millet ona mod indiriyor ona bile ben mod indirmiyorum oyunun orijinalliği ile oynayan biriyim. Nasıl olur da haksız yere " CS:GO overwatch tarafından suçlu bulundu - Büyük Hatalı banı yerim. oyundan soğudum resmen. Birkaç yabancı ve bizim Türk'lerden konuştum global elite olan benim gibi tanıdık hepsi arkadaş onlar da çok ban yemiş benim gibi oynadığım kişilerde esea ve faceit oynayan biriyiz sadece rekabetciye ben 2 maç atan ya da tek maç atan biriyim halen daha inanamıyorum overwatch banı yediğimi. Üff üff hile kullanmadığımız halde haksız yere ban yedik. Şimdi bir tane daha hesap açıp onu sıfırdan kassam yine ban yerim diyeceğim ama artık hesapta elimde kalmadı. Böyle haksız yere ban yiyen ve banını açtıran var mı? Böyle bir olay başınıza geldiyse bana da yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 184914 Eki Görüntüle 184915 Eki Görüntüle 184916 Eki Görüntüle 184917
Normalde Büyük veya Küçük hatalı der fakat oldukça hatalı !?