Overwatch Banlı Hesaptaki Telefon Numarasını Yeni Hesapta Kullanmak

• Konuyu başlatan Feez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.303

Feez

Kilopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz ay Aralık ayında arkadaşımın Steam hesabı çalınınca üzerine benimki de çalındı. Çalan kişi CS:GO'da hileyle oynadığı için oyun yasağı yedim maalesef. Bütün kanıtları Valve'a yollamama rağmen anlayış göstermediler. Ben de CS:GO'yu başka hesabımdan satın alıp oynamış bulunmaktayım. Oyun yasağı yiyen hesabımın Steam guard mobile'ini çalan kişi çaldığı anda silmiş bulunmakta. Ben de hesabımı geri aldığım halde herhangi bir tel numarasını eklemedim. Yeni hesabıma aynı tel numarasını eklemeyi düşünüyorum. Peki yeni hesabımdan da oyun yasağı yeme ihtimalim var mıdır telefon numarasından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekle hiçbir şey olmuyor. Ben bunnyhop scripti yüzünden ban yemiştim hatta hesaba numara ekliydi. Şu anki hesabımda da aynı numara ekli. Ban yemedim. Ban yersin diyenleri boş ver.
Ekle hiçbir şey olmuyor. Ben bunnyhop scripti yüzünden ban yemiştim hatta hesaba numara ekliydi. Şu anki hesabımda da aynı numara ekli. Ban yemedim. Ban yersin diyenleri boş ver.
Adaşımın dediği gibi bu sadece bir şehir efsanesi. Rahatlıkla kullanabilirsin numaranı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı