Overwatch alınmaz diyorum. Betadan çıktığı zaman satın alıp 2 yıldan fazla oynadım, oyuncu kitlesi çok değişti. İlk zamanlardaki keyifli anlarından çok uzata. Toxic diye tabir edilen kitle, kanser hücresi misali bütün vücudu sarmış durumda.
İlk zamanlar; takım olarak diyalog üst seviyede, yardımlaşma çok iyi ve takımın hangi sınıf ve heroya ihtiyacı varsa herkes ona göre oynardı fakat şimdi herkes kafayı yemiş şekilde agresif ve başına buyruk oynuyor.
Competitive girsen bir türlü, rank atlamak ayrı mesele. Maç başında istenilen sınıf veya herolar alınmadığı zaman saçma sapan troll oynamaya başlayıp maçı satanlar da ayrı bir dert. Dereceli ya da quick play farketmeksizin takım arkadaşlarınızın istediklerini oynamayıp report yerseniz ban bile yiyebiliyorsunuz (3 ay yemişliğim var) tüm iletişimlerden kısıtlanmıştım, voice chat, normal chat.
Oyunu yeni alıp başlayanlar, bu söylediklerimi hangi aşamada nasıl farkeder emin değilim, ben çok uzun süredir oynadığım için aşırı batıyor olabilir. Oyundan soğutmuş gibi olmakta istemem ama bilip gördüklerimi de söylemem lazım. Alırsanız hayırlı uğurlu olsun, keyifli oyunlar.