Overwatch/Black Ops 4 Hâla alınır mı?

zFabiano

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar değerli dostlarım. FPS/SHOOTER oyunlarından hoşlanıyorum. Aklımda bazı sorular var ve bunları size sormak istiyorum. Fakat önceden şunu da belirteyim oyunların sistemim yeter mi diye düşünmeyin. Sistemsel bir problemim yok.
  • Overwatch ve Black Ops 4, fiyatına göre değerlendirirsek alınır mı? Oyuncu kitlesine bakarsak hâla alınır mı?
  • Black Ops 4'e 300 küsür TL vermek ne kadar mantıklı? Steamde PUBG almıştım yaz indirimlerinde.
  • Overwatch 130TL'yi hakediyor mu? Şuanlık overwatch almaya kesin gözüyle bakıyorum ama 2. El almak daha ucuza geliyor. Forumdan 2. El overwatch hesabı alınır mı? Overwatch kitlesi ne alemde?
  • AC Oyunlarına para vermek hakkında ne düşünüyorsunuz (bkz:AC Odyssey)
  • Ve ayrıyetten bu konunun altına max 100tl lik oyun önerir misiniz lütfen?
Oyunların yeni veya en azından güncel olması lazım. Ayrıyetten oyunda aktif oyuncu desteğine sahip bir multiplayer olması lazım. Grafik kalitesi benim için önemli. Oynanış da önemli.
Bende olan bazı oyunlar;
Rainbow Six Siege, Battlefield 1, Battlefront 2, Battlefield 5, Witcher 3(asla ısınamıyorum Middle Earth daha iyi geliyor), AC Black Flag, Arma 3, Pubg,Rust,Roket lig, GTA V

Overwatch alınmaz diyorum. Betadan çıktığı zaman satın alıp 2 yıldan fazla oynadım, oyuncu kitlesi çok değişti. İlk zamanlardaki keyifli anlarından çok uzata. Toxic diye tabir edilen kitle, kanser hücresi misali bütün vücudu sarmış durumda.

İlk zamanlar; takım olarak diyalog üst seviyede, yardımlaşma çok iyi ve takımın hangi sınıf ve heroya ihtiyacı varsa herkes ona göre oynardı fakat şimdi herkes kafayı yemiş şekilde agresif ve başına buyruk oynuyor.

Competitive girsen bir türlü, rank atlamak ayrı mesele. Maç başında istenilen sınıf veya herolar alınmadığı zaman saçma sapan troll oynamaya başlayıp maçı satanlar da ayrı bir dert. Dereceli ya da quick play farketmeksizin takım arkadaşlarınızın istediklerini oynamayıp report yerseniz ban bile yiyebiliyorsunuz (3 ay yemişliğim var) tüm iletişimlerden kısıtlanmıştım, voice chat, normal chat.

Oyunu yeni alıp başlayanlar, bu söylediklerimi hangi aşamada nasıl farkeder emin değilim, ben çok uzun süredir oynadığım için aşırı batıyor olabilir. Oyundan soğutmuş gibi olmakta istemem ama bilip gördüklerimi de söylemem lazım. Alırsanız hayırlı uğurlu olsun, keyifli oyunlar.

Black Ops 4 alınır, bana göre en iyi battle royale oyunu. Farklı oyun modları da cabası. Overwatch artık alınmaz bence.
Ama 300tl fiyat bence biraz fazla.
Overwatch’ı kesinlikle tavsiye ederim ama 2.el alma. Alırsan haberim olsum beraber oynarız. AC için kesinlikle çok iyi bir işlemci gerekiyor varsa alınabilir.
i7-7700K. Neden 2. El almayayım
Sana uygun geliyorsa alınır. Overwatch'da Black Ops 4'te bence alınabilir. AC Odyssey ise bence alınmaz, oldum olası AC oyunlarını sevmemişimdir. Sen seviyorsan alabilirsin.
1 dolara hesap olarak alacağım. Şuana kadar birçok AC oyunu ve story game bazlı oyunları öyle aldım. Virüs riski yok en azından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı