Overwatch İçin Mouse Önerisi

~Azure~

Kilopat
Daha fazla  
Overwatch için mouse istiyorum sadece Overwatch değil, Battle Royale oyunları için mouse arıyorum. Belli bir bütçe yok ama en fazla 600₺ olursa iyidir. Aklimda Rival 600 var ama onu denemek nasip olmadı, Razer Deathadder Elite denedim ve oldukça rahattı. Sizin başka onereceginiz mouse varsa bekliyorum. İyi günler, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabileceğiniz en iyi mouse kablolu olarak Rival 600, kablosuz olarak G903'dür. Onun dışında yukarıdaki önerilere katılmıyorum.
Katılmama sebebinizi belirtirseniz insanların aklındaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz hocam. Sensör kalitesi nedeniyle mi önermiyorsunuz? Ergonomi açısından mükemmel ürünler çünkü. Sensör olarak da kesinlikle kötü ürünler değil.

Hmm peki Razer hakkında ne düşünüyorsunuz G903 biraz pahalı kaçar 😕 inceledim ama zor ona para yetişmez.Ayrica Rival 600 Deathadder adder elite gibi ele oturuyorsa iyidir.Dedigim gibi deneme fırsatım olmadı...

Şöyle anlatayım, Razer'ın neredeyse her ürününde çift tıklama, gevşek fare tekerleği gibi problemler var. Ayrıca o kadar paraya ergonomi dışında hiçbir şey sunmuyor öte yandan Rival 600 muazzam bir ağırlık yönetimine sahip. Gladius 2 ise EC1-A'nın neredeyse aynısı ve Rival 600 alınabilirken önermiyorum.

G903'e bütçe yetmez ise G900 var. G903 farklı olarak mousepad üzerinde şarj olabiliyor.

.
İçlerinden en iyisi bence razer chroma olabilir.

G900 inceledim şuan 500 TL kablolu/kablosuz oluyor bağlantıları iyi ama oda mousepad üzerinde şarj olma özelliğini taşıyor mudur?

G900 inceledim şu an 500 TL kablolu/kablosuz oluyor bağlantıları iyi ama o da mousepad üzerinde şarj olma özelliğini taşıyor mudur?
G900 mouse pad(PowerPlay) üzerinden şarj olmuyor, kablo ile şarj ediliyor. Şarj olurken kablolu kullanabilirsin ya da kullanmadığın zamanlarda şarjını yapabilirsin. G900 kullanıcısıyım ve oldukça memnunum ama bu kadar yükselmene gerek var mı emin değilim, Rival 600 yeterlidir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı