Overwatch İçin Mouse Önerisi

G900 mouse pad(PowerPlay) üzerinden şarj olmuyor, kablo ile şarj ediliyor. Şarj olurken kablolu kullanabilirsin ya da kullanmadığın zamanlarda şarjını yapabilirsin. G900 kullanıcısıyım ve oldukça memnunum ama bu kadar yükselmene gerek var mı emin değilim, Rival 600 yeterlidir diye düşünüyorum.
Benim için değişen bır ve tek şey olacak oda mouse markası gibi geliyor.Zaten iyi birşey olsun 1 defa alınsın diye böyle bir konu baslattim ve şöyle ki eğer hafif ve ergonomili ayrıca yumuşak basmalı bir mouse bulursam onu alacağım.

Benim için değişen bır ve tek şey olacak oda mouse markası gibi geliyor.Zaten iyi birşey olsun 1 defa alınsın diye böyle bir konu baslattim ve şöyle ki eğer hafif ve ergonomili ayrıca yumuşak basmalı bir mouse bulursam onu alacağım.
G900 uzun süre kullanırsın malzeme kalitesi, yazılımı ve teknik özellikleri en üst seviye farelerden biri.

30 TL daha fazla verebilirsen alabileceğin en iyi fare bu faredir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı