Overwatch mı Marvel Rivals mı?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Geçenlerde açılan konu üzerine oyun iyice ilgimi çekti. Şuana kadar Fortnite (460 saat), Valorant (480 saat), CS (670) saat oynamış birisine overwacth 2'mi yoksa Marvel Rivals mı önerirsiniz?

@Emir M. etiket çok sıkıntı değildir umarım. Siz ne önerirsiniz hocam? Zira konuyu da siz açmıştınız, şimdi siz overwacth 2'yi 10k saat oynamış olsanız da iki oyunun birbiri ile bayağı karşılaştırıldığını gördüm internette. Oynadığım ekipte birisi de Marvel Rivals'a daha açık kafama takıldı o oyunda. Ne yapmamı önerirsin?

10 Şubatta Overwatch'a büyük güncelleme geliyormuş. Dedikleri gibi olursa Marvel Rivals'tan daha iyi olabilir. Güncelleme dışında ise Rivals'ın sanat ve karakter tasarımını hiç sevemedim.

Birkaç saat oynayıp sildim.

Geçenlerde açılan konu üzerine oyun iyice ilgimi çekti. Şu ana kadar Fortnite (460 saat), Valorant (480 saat), CS (670) saat oynamış birisine overwacth 2'mi yoksa Marvel Rivals mı önerirsiniz?

@Emir M. etiket çok sıkıntı değildir umarım. Siz ne önerirsiniz hocam? Zira konuyu da siz açmıştınız, şimdi siz overwacth 2'yi 10k saat oynamış olsanız da iki oyunun birbiri ile bayağı karşılaştırıldığını gördüm internette. Oynadığım ekipte birisi de Marvel Rivals'a daha açık kafama takıldı o oyunda. Ne yapmamı önerirsin?

@Blacksidemre hocam sizin bu konuda yeterli bilginizin olduğunu düşünüyorum. Müsait bir zamanda bakabilir misiniz?

Bence Marvel Rivals daha güzel hocam.

Ben daha çok sevdiğim için Marvel Rivals tercih ederdim.

10 Şubatta Overwatch'a büyük güncelleme geliyormuş. Dedikleri gibi olursa Marvel Rivals'tan daha iyi olabilir. Güncelleme dışında ise Rivals'ın sanat ve karakter tasarımını hiç sevemedim.

Birkaç saat oynayıp sildim.
O durum daha da kafa karıştırıcı. Overwatch 2'yi bu haliyle öneren pek olmaz zaten kemik kitle hariç lakin harbiden o devasa güncelleme devrim yaratacak oyunda sanırsam. Konusunu da zaten okumuştum. Marvel Rivals daha yakın gibi. 2'sini de indiririm de zaman harcama olarak hangisine daha fazla değer diye açtım konuyu sadece. Sanırsam şuan için Marvel Rivals gibi gibi.

@CyHan_Atalay Bu arada bir shorts videosu gördüm. :D Marvel Rivals +18 İçeriklerde bile Overwatch'ın önüne geçmiş. 🤣
Nasıl olur ya 😏 Overwacth'ın +18 medyası "oyunun kendisinden bile daha iyiydi" :D
88e05b4031b057a301454b9871578eb2.jpg

O durum daha da kafa karıştırıcı. Overwatch 2'yi bu haliyle öneren pek olmaz zaten kemik kitle hariç lakin harbiden o devasa güncelleme devrim yaratacak oyunda sanırsam. Konusunu da zaten okumuştum. Marvel Rivals daha yakın gibi. 2'sini de indiririm de zaman harcama olarak hangisine daha fazla değer diye açtım konuyu sadece. Sanırsam şuan için Marvel Rivals gibi gibi.
Benim açıkçası ikisi de pek umurumda değil gibi ama LoL dışı oyun lazım çünkü bana ara öğün olacak bir online oyun lazım. Çünkü benim güzide Deadlock'um Beta'da yani şuan fırında pişsin ona odaklanacağım. Graves gibi çok tatlı mainim olacak. :D

@Blacksidemre hocam sizin bu konuda yeterli bilginizin olduğunu düşünüyorum. Müsait bir zamanda bakabilir misiniz?

Bence Marvel Rivals daha güzel hocam.
Sağ olasın hocam yardımın için. Bakalım diğer hocamız ne diyecek merak ediyorum.

Overwatch'a şans vereceğim güncelleme gelsin
Benim açıkçası ikisi de pek umurumda değil gibi ama LoL dışı oyun lazım çünkü bana ara öğün olacak bir online oyun lazım. Çünkü benim güzide Deadlock'um Beta'da yani şuan fırında pişsin ona odaklanacağım. Graves gibi çok tatlı mainim olacak. :D

Ya bende arada oynamalık bakıyorum. Deadlock ilk çıktığı zaman oynamıştım da sonra ekip salmıştı bir sıkıntıdan dolayı. Deadlock bile başlayabilirim. Oyunun tarzı güzel gibiydi. Hem baya güncelleme de alıyor hem türü de ilk.

Overwatch'a şans vereceğim güncelleme gelsin
Bende de öyle olacak gibi ya sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı