Overwatch Ne Durumda?

berksahin

Decapat
Daha fazla  
Overwatch almak istedim fakat okuduğum kadarıyla oyunun bittiğini söylemiş %70lik kesim ( 15k oyuncusu kaldığı söylenmiş doğru mudur bilemem ama ) ve bu fiyata kesinlikle alınmaz demişler bu saatten sonra eğer oynayan varsa fikirlerini merak ediyorum veya Overwatch yerine ücretsiz şekilde Paladins mi oynasam bilemedim açıkçası konu hakkında ki her türlü tavsiye ve ayrıca oyun tavsiyelerinizi ( tür farketmez ama fps, shooter oyunu tavsiyeleriniz bir tık daha fazla olursa sevinirim ) de bekliyorum.

1 yıl önce bir uygulama üzerinden ücretsiz almıştım Overwatch'ı ve o zamandan bu yana sadece 5 saat oynayabildim. Gerek oyundaki şampiyonlar arasındaki denge gerekse oyunun çok hızlı ve renkli olması (kişisel bir durum bu) beni pek içine çekemedi. Daha çok gerçekçi oyunları sevdiğim için aşağıdaki oyunları önerebilirim. Hepsini aktif olarak oynamaktayım.

Warhammer: Vermintide 2.
Hunt: Showdown.
Battlefield 1.

Hunt: Showdown almayı düşünüyordum biraz daha inceleyip karar vericem tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…