Overwatch Simgeleri Ne Anlama Geliyor?

MKÖ

Kilopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Arkadaşlar Overwatch'ta sol üst köşede bazı şekiller çıkıyor. O şekiller ne anlama geliyor bir bilgilendirecek var mı? Bunlar ne anlama geliyor bulamadım hiçbir yerde yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem yetmezliği galiba. Bu arada sizde fps drop oluyor mu?

Bende de çıkıyor çözemedim.Ama büyük ihtimal bağlantı ile ilgili ya da ping çünkü başka bir şey mantıklı durmuyor.

Bende de çıkıyor çözemedim.Ama büyük ihtimal bağlantı ile ilgili ya da ping çünkü başka bir şey mantıklı durmuyor.
kardşeim üstteki şekli görünce PSU mu yetersiz kalıyor diye düşünüyorum şimşek şekli falan var üstünde. Sonra diyorum ne alaka oyun üzerinden göstermesi diyorum kendi kendime .

hayır kardeşim olmuyor. min 80 e düşüyor. Sistem allaha şükür iyi nedne böyle bir şey olsun ki?
Yani fps düşmesi, kasma olmuyorsa sorun yok demektir. Oyunu rahatça oynayabiliyorsan sorun yok.

Yani fps düşmesi, kasma olmuyorsa sorun yok demektir. Oyunu rahatça oynayabiliyorsan sorun yok.
rahat oynanıyor ama insanda düşünmüyor değil bu şekillerin ne anlama geldiğini. Teşekkürler cevabın için

Sağ üstte kimin kimi öldürdüğüne dair bilgi veren bir tablo gelmiş. Az önce oyuna girdiğimde bu şekilde birşey ile karşılaşmadım. Bir ayarı mı açmak gerekiyor görebilmek için ?

Sağ üstte kimin kimi öldürdüğüne dair bilgi veren bir tablo gelmiş. Az önce oyuna girdiğimde bu şekilde birşey ile karşılaşmadım. Bir ayarı mı açmak gerekiyor görebilmek için ?
Hayır otomatik olarak gözükmesi gerekiyor

ayarlardan açmalısın bendede ilk başta açık değildi sonrada açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…