Çözüldü Overwolf "Windows Insider Desteklenmiyor" nasıl bypass edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13

Böyle bir hata veriyor. İnternette biraz araştırdığımda C:\ProgramData\Overwolf\Setup\ adlı dizindeki config dosyasını düzenlememiz gerektiği yazıyor. Fakat:

Programın hata verdiği anda da, böyle bir dizin yok. Ne yapabilirim?

Çözüm
Tamam, geri geldim. Şöyle bir çözüm deneyebiliriz. Önce Overwolf'u bilgisayardan kaldırın. Daha sonrasında OverwolfInstaller'ın bulunduğu klasöre gidin ve boş bir yere sağ tıklayıp terminalde açın. Örnek görsel;

Açtıktan sonrasında .\OverwolfInstaller.exe -AllowWindowsInsider bunu yapıştırıp, çalıştırın. Kurulum uygulamasını çalıştıracak bu komut. Kurulumu yapın.

Daha sonrasında kurulumu bu şekilde yaptığınızda çalışmalı.
Görev Yöneticisi üzerinden konumunu bulabilirsin.
Alakası yok. ProgramData'ya kurulmuyor Overwolf.
Mesajı geri çektim çünkü zaten denemişsiniz. Bir araştırayım, geri dönerim.

Dosya Ekleri

• 1638956709924.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 286
  • 1638956688367.png
    60,3 KB · Görüntüleme: 286
  • 1638956595507.png
    53 KB · Görüntüleme: 231
  • 1638956578157.png
    76 KB · Görüntüleme: 225
  • 1638956522381.png
    173,8 KB · Görüntüleme: 193
  • 1638956502487.png
    72,6 KB · Görüntüleme: 237
Hocam, öyle bir konum yok bende. Yani, Program Data var, ama içinde Overwolf klasörü yok.

Tamam, geri geldim. Şöyle bir çözüm deneyebiliriz. Önce Overwolf'u bilgisayardan kaldırın. Daha sonrasında OverwolfInstaller'ın bulunduğu klasöre gidin ve boş bir yere sağ tıklayıp terminalde açın. Örnek görsel;

Açtıktan sonrasında .\OverwolfInstaller.exe -AllowWindowsInsider bunu yapıştırıp, çalıştırın. Kurulum uygulamasını çalıştıracak bu komut. Kurulumu yapın.

Daha sonrasında kurulumu bu şekilde yaptığınızda çalışmalı.
Görev Yöneticisi üzerinden konumunu bulabilirsin.
Alakası yok. ProgramData'ya kurulmuyor Overwolf.

Çözüm
Tam, siz yazmadan önce biraz daha araştırayım dedim, ve sizin dediğiniz yöntemi buldum ardından yaptım. Yine de, teşekkür ederim.

Hızır gibisiniz hocam.

Aylardır bir çözüm arıyordum. Çok sağ olun. İşime yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…