Bir tane osmall 2 bir de own bubble likit sipariş ettim (nikotinsiz) own likitlere "rezalet, leş gibi" diyorlar sizce nasıl? Geldiği zaman güzel bulursam 5 tane daha alacağım. Cihaza zararı olur mu? Ne gibi etkileri var, kaliteli mi? Sorularım bunlar teşekkürler.
Own likit kalitesiz. Kendiniz yapmanız çok daha iyi olur. Kategoride bir rehber var ondan bakabilirsin aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin etiketlemen yeter.
Own likit kalitesiz. Kendiniz yapmanız çok daha iyi olur. Kategoride bir rehber var ondan bakabilirsin aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin etiketlemen yeter.
Bir tane 100 ML kit alacağım aroma kiti bir tane de n base alacağım 0 mg 80/20 hesaplar doğru mudur sizce yaparken neye dikkat etmeliyim aroma oranı fark etmez onu hallederim cihaz osmall 2
Bir tane osmall 2 bir de own bubble likit sipariş ettim (nikotinsiz) own likitlere "rezalet, leş gibi" diyorlar sizce nasıl? Geldiği zaman güzel bulursam 5 tane daha alacağım. Cihaza zararı olur mu? Ne gibi etkileri var, kaliteli mi? Sorularım bunlar teşekkürler.
Bir tane 100 ML kit alacağım aroma kiti bir tane de n base alacağım 0 mg 80/20 hesaplar doğru mudur sizce yaparken neye dikkat etmeliyim aroma oranı fark etmez onu hallederim cihaz osmall 2
OWN direkt merdiven altı denebilir. Aromaları seyreltilmiş ve nikotini denilen miktarda değildir. Coil yakma mevzusu da likitin tadı şekerli gelsin laf etmesinler diye bolca ekledikleri sweetener efektöründendir. EsfVape tedarikçileri güvenilirdir bir sıkıntı çıkmaz. Forum yöneticileri rutin olarak üretim yerlerinden fotoğraf ve videolar isterler. Ayrıca İthal ettikleri VG, PG, Nikotin ve aromaların orijinalliğini kanıtlanması açısından faturalarını da kontrol ederler. Önerebileceğim esf tedarikçileri;
Hazır Likit:
-Smoke Hunter
-MobyLabs
-Johnny Vaper
-İstanbul Likit
Evyap(DIY) isterseniz:
-Bear Kimya (Tek Geçerim)